Limba si Literatura Romana, pentru clasa a VIII-a (unitati de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza, teste de autoevaluare)

 de Hristescu, Ioana

-35%
Limba si Literatura Romana, pentru clasa a VIII-a (unitati de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza,  teste de autoevaluare)

Limba si Literatura Romana, pentru clasa a VIII-a (unitati de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza, teste de autoevaluare)

Editura: CORINT
Categoria: Carte scolara » Gramatica
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 19,90 RON 12,94 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 4.0/7 (3 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Limba si Literatura Romana, pentru clasa a VIII-a (unitati de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza, teste de autoevaluare)

Lucrarea de fata ofera elevilor si profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alaturi de manuale in procesul de invatare de zi cu zi, pentru ca reprezinta un instrument constant de lucru atat individual, cat si la nivelul clasei. Avand o bogata experienta didactica, autoarele si-au conceput materialele in concordanta cu programele scolare in vigoare, iar itemii sunt formulati in acord cu cerintele standard de evaluare.

Caietul cuprinde un numar generos de texte, diversificate din punct de vedere al tematicii si al tipului de scriitura, care pot fi lucrate de elevi fie impreuna cu profesorii lor pentru fixarea cunostintelor, fie individual pentru obtinerea performantei.   Lor li se adauga variate exercitii de gramatica, cu grad diferit de complexitate, modele de teste initiale si finale, propuneri de subiecte de teze. Astfel, profesorul de limba si literatura romana poate gasi in acest caiet de exercitii resurse bogate pentru activitatea la clasa si pentru conceperea testelor de evaluare, iar elevii pot sa se autoevalueze dupa incheierea unor unitati de invatare sau la finalul semestrului/anului scolar.Autor: MIHAELA DANIELA CIRSTEA , IOANA HRISTESCU , CARMEN IOSIF , ADINA PAPAZI , LAURA RALUCA SURUGIU 
Format: 20,5x26 cm
Numar pagini: 224
Aparitie: 2013


Alte produse de CORINT

Editura CORINT. Carti de la editura CORINT
-35%
Educatie tehnologica manual pentru clasa a VIII-a (Gabriela Lichiardopol)
Aprobat cu ordinul MEN/MEC nr. 4237 din 23.08.1999. Manualul completeaza seria de prezentare a domeniilor majore si minore de activitate din tara noastra, incercand sa informeze si sa orienteze viitorul absolvent de gimnaziu catre un anumit domeniu, care i s-ar potrivi. Ocupatiile din Romania sunt organizate pe familii ocupationale si pe meseriile corespunzatoare (in functie de tipul scolii absolvite). Sunt prezentate modele ipotetice pentru CV, scrisoare de prezentare si fisa postului unui anga
Editura 

CORINT

   23,00 14,95 RON
11/08/2005
-35%
EDUCATIE TEHNOLOGICA. Manual pentru clasa a VIII-a (Brandusa Bogdan)
Aprobat cu ordinul MEN/MEC nr. 4237 din 23.08.1999. Manualul completeaza seria de prezentare a domeniilor majore si minore de activitate din tara noastra, incercand sa informeze si sa orienteze viitorul absolvent de gimnaziu catre un anumit domeniu, care i s-ar potrivi. Ocupatiile din Romania sunt organizate pe patru niveluri si pe familii ocupationale cu exemple de meserii; sunt date ocupatiile cele mai cerute pentru viitor, cat si cele care nu s-au cerut si nici nu se vor cere. Autor: Bra
Editura 

CORINT

   23,00 14,95 RON
11/08/2005
-35%
EDUCATIE TEHNOLOGICA - Gabriela Lichiardopol, Adriana Ghita, Viorel Ghita a-VII-a
Prezentare: Scris intr-un limbaj accesibil elevilor carora li se adreseaza, manualul nu este unul simplist. Tratarea cunostintelor teoretice este succinta, dar este intregita de rubrici precum este aceea in care se explica notiuni necunoscute (Dictionar) sau de rubrica iStiati caii, in care elevii afla o multime de lucruri interesante cu privire la subiectul tratat. Interesante sunt exercitiile care ii pun pe elevi in situatia de a opera cu noile cunostinte invatate. Autor: Gabriela Lichiardo
Editura 

CORINT

   17,00 11,05 RON
11/08/2005
Vezi toate cartile editurii CORINT