Consiliere si orientare manual cls. a III-a

 de Chifu, Florentina

-35%
Consiliere si orientare manual cls. a III-a

Consiliere si orientare manual cls. a III-a

Editura: CORINT
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 24,90 RON 16,19 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Consiliere si orientare manual cls. a III-a

Consiliere si orientare este un manual optional pentru clasa a III-a si se adreseaza elevilor din aceasta clasa, precum si invatatorilor.

Lucrarea contine cinci capitole, fiecare dezvoltand in mod atractiv si pe intelesul elevilor teme legate de cunoasterea de sine, comunicarea interpersonala, invatarea eficienta, capacitatea de a lua decizii in situatii de risc si de criza, alegerea unei meserii.

Avand in vedere ca disciplina nu este una usor de predat si ca invatatorul trebuie sa gaseasca in primul rand drumul spre receptivitatea elevului, textele alese sunt atractive, apartinand celor mai indragiti autori pentru copii, dialogurile sunt vii, jocurile - variate, ceea ce face ca invatarea sa fie usoara si placuta.

Prin exercitii captivante, elevii sunt pusi in situatia de a compara si analiza situatii de viata, isi perfectioneaza capacitatea de selectare si motivare a raspunsurilor corecte, dobandesc abilitati de evaluare si autoevaluare a comportamentului.
Adaptate la nivelul si specificul colectivului de elevi, activitatile de invatare din acest manual au rolul de a-i incuraja pe elevi sa isi exprime liber opiniile, sa comunice ideile, gandurile si sentimentele, sa colaboreze si sa lucreze in echipe prin diferite moduri de interactiune.

Editura Corint
Aparitie:2010
Numar pagini:120
Format:20,5 x 26 cm


Alte produse de CORINT

Editura CORINT. Carti de la editura CORINT
-35%
Educatie tehnologica manual pentru clasa a VIII-a (Gabriela Lichiardopol)
Aprobat cu ordinul MEN/MEC nr. 4237 din 23.08.1999. Manualul completeaza seria de prezentare a domeniilor majore si minore de activitate din tara noastra, incercand sa informeze si sa orienteze viitorul absolvent de gimnaziu catre un anumit domeniu, care i s-ar potrivi. Ocupatiile din Romania sunt organizate pe familii ocupationale si pe meseriile corespunzatoare (in functie de tipul scolii absolvite). Sunt prezentate modele ipotetice pentru CV, scrisoare de prezentare si fisa postului unui anga
Editura 

CORINT

   23,00 14,95 RON
11/08/2005
-35%
EDUCATIE TEHNOLOGICA. Manual pentru clasa a VIII-a (Brandusa Bogdan)
Aprobat cu ordinul MEN/MEC nr. 4237 din 23.08.1999. Manualul completeaza seria de prezentare a domeniilor majore si minore de activitate din tara noastra, incercand sa informeze si sa orienteze viitorul absolvent de gimnaziu catre un anumit domeniu, care i s-ar potrivi. Ocupatiile din Romania sunt organizate pe patru niveluri si pe familii ocupationale cu exemple de meserii; sunt date ocupatiile cele mai cerute pentru viitor, cat si cele care nu s-au cerut si nici nu se vor cere. Autor: Bra
Editura 

CORINT

   23,00 14,95 RON
11/08/2005
-35%
EDUCATIE TEHNOLOGICA - Gabriela Lichiardopol, Adriana Ghita, Viorel Ghita a-VII-a
Prezentare: Scris intr-un limbaj accesibil elevilor carora li se adreseaza, manualul nu este unul simplist. Tratarea cunostintelor teoretice este succinta, dar este intregita de rubrici precum este aceea in care se explica notiuni necunoscute (Dictionar) sau de rubrica iStiati caii, in care elevii afla o multime de lucruri interesante cu privire la subiectul tratat. Interesante sunt exercitiile care ii pun pe elevi in situatia de a opera cu noile cunostinte invatate. Autor: Gabriela Lichiardo
Editura 

CORINT

   17,00 11,05 RON
11/08/2005
Vezi toate cartile editurii CORINT