Planificarea calendaristica pentru clasa a III-a (Editia 2012). Proiectarea unitatilor de invatare

 de ***

-10%
Planificarea calendaristica pentru clasa a III-a (Editia 2012). Proiectarea unitatilor de invatare

Planificarea calendaristica pentru clasa a III-a (Editia 2012). Proiectarea unitatilor de invatare

Autor: ***
Editura: EURISTICA
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 15,00 RON 13,50 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Planificarea calendaristica pentru clasa a III-a (Editia 2012). Proiectarea unitatilor de invatare

Lucrarea este deosebit de utila pentru orice invatator, cuprinzand tot ceea ce este necesar in demersul de planificare si proiectare didactica pentru intregul an scolar, la toate disciplinele de invatamant, inclusiv educatia fizica.
Modelele propuse sunt orientative. Ele ofera spatiu pentru personalizare, pentru adaptare la conditiile concrete, la specificul grupului de elevi pe care il conduce cadrul didactic.
Pentru Limba romana, lucrarea propune variante de planificare-proiectare dupa trei din cele patru manuale alternative aprobate de M.Ed.C. in 2004: cod ARP, ANP si ARO.
Pentru celelalte discipline de invatamant se respecta ordinea continuturilor data in programa scolara, inclusiv pentru curriculum-ul extins.
Invatatorul poate sa distribuie continuturile pe semestre, in functie de conditiile concrete in care lucreaza clasa pe care o conduce.
Deoarece lucrarea cuprinde exemplificari detaliate ale activitatilor de invatare, ale resurselor educative, ale formelor de evaluare ce pot fi folosite, este un instrument deosebit de util si in proiectarea activitatii didactice zilnice.
Editia 2012 cuprinde si planificare-proiectare pentru disciplina lectura.


Format: A4
Nr. pagini: 150
Anul aparitiei: 2012


Alte produse de EURISTICA

Editura EURISTICA.Carti de la editura EURISTICA
-10%
Dezvoltare personala. Auxiliar pentru clasa I
Auxiliar conform cu programele scolare aprobate prin OMECTS 3418/19.03.2013, 48 de pagini, alb-negru. Autori: Dumitru Paraiala, Viorica Paraiala 48 de pagini, alb-negru Anul aparitiei: 2013
Editura 

EURISTICA

   8,00 7,20 RON
30/08/2013
-10%
Teste de matematica pentru concursuri scolare in clasele III-IV
Culegerea se adreseaza in special elevilor care doresc sa-si probeze nivelul capacitatii de rezolvare a exercitiilor si problemelor prin participarea la diferite concursuri scolare. Lucrarea cuprinde, in prima parte, exercitii si probleme sintetizate in teste, in partea a doua, subiecte date la diferite concursuri scolare, iar in partea a treia, solutii la testele propuse. Problemele grupate in acelasi test sunt diferite ca structura, ca grad de dificultate si ca tip de relatii intre date.
Editura 

EURISTICA

   12,00 10,80 RON
14/09/2007
-10%
Matematica manual pentru clasa I (Dumitru D. Paraiala)
Manualul este aprobat de M.Ed.C. prin Ordinul 3885/2004 si cuprinde tipuri variate de sarcini de lucru, care faciliteaza invatarea in clasa, iar convorbirile tematice, jocurile, concursurile, problemele distractive il integreaza pe micul scolar in lumea matematicii. Pe fiecare pagina sunt multe secvente de invatare prezentate gradat si logic, cu un suport bogat de imagini atractive, frumos colorate, bine alese. Autori: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala, Cristian-George Paraiala Specific
Editura 

EURISTICA

   13,00 11,70 RON
13/09/2007
Vezi toate cartile editurii EURISTICA