Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
UTILIZAREA FLORILOR COMESTIBILE IN ALIMENTATIE - preparate proaspete; - conservarea florilor comestibile; - retete personalizate TEHNICI DE CULTURA A UNOR SPECII COMESTIBILE "…La baza elaborarii acestei lucrari au stat o serie de cercetari efectuate de autoare, care au vizat, pe de o parte, importanta si evaluarea cantitativa si calitativa a culorilor si a compozitiei chimice, iar de alta parte, stabilirea modalitatilor de valorificare a florilor ca produse alimentare. Mai mult, autoarea face referiri importante la rolul si locul vegetalelor ca imunomodulatoare in functionarea sistemului imunitar…"Autor: Maria IvascuISBN: 978-973-8966-19-2An aparitie: 2007Nr. Pagini: 76Nr. Planse: 12