Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
In aceasta carte veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor in regim industrial cat si in regim casnic.Pastrarea fructelor a legumelor sau chiar a florilor este o tema importanta, iar aceasta lucrare reuseste sa o acopere in intregime. Tehnicile prezentate vor fi deosebit de interesante atat pentru cineva care vrea sa pastreze aceste produse pentru consum propriu dar si pentru cei care au o afacere in domeniu. De altfel un capitol intreg trateaza valorificarea si prelucrarea industriala. Aplicand metodele prezentate veti reusi sa obtineti profituri considerabile printr-o mai buna pastrare pe termen lung a produselor.Si daca vrei sa pastrezi timp indelungat si in bune conditii produsele vegetale pentru consumul propriu vei gasi aceasta carte deosebit de interesanta. Multe din sfaturi iti vor usura considerabil munca. In plus, aplicandu-le vei avea legume si fructe mai bune tot timpul anului. Tot asa, vei fi surprins placut de felul in care poti pastra florile din locuinta ta.Din aceste motive, cartea aceasta iti va fi deosebit de utila.Cuprins :Cap. 1. Pastrarea in stare proaspata a produselor horticoleCap. 2. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a capsunelor si a fructelor de arbusti fructiferiCap. 3. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor drupacee (samburoase)Cap. 4. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor pomacee (semintoase) Cap. 5. Tehnologia de valorificare a nucilorCap. 6. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a strugurilor de masaCap. 7. Tehnologia de valorificare in stare proaspata legumelor solanacee de la care se consuma fructeleCap. 8. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor curcubitaceaeCap. 9.Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor de pastalCap. 10. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor de frunze si a unor specii mai putin raspanditeCap. 11. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor bulboaseCap. 12. Tehnologia valorificarii legumelor radacinoase in stare proaspata.Cap. 13.. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de carlofCap. 14. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor din grupa verzeiCap. 15. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a ciupercilor comestibile cultivateCap. 16. Tehnologia valorificarii florilorCap. 17. Valorificarea: produselor horticole subtropicale si tropicaleCap. 18. Tehnologia valorificarii semintelor si materialului saditor horticolCap. 19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industriala a produselor horticoleCap, 20. Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe Cap: 21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legumeCap. 22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticoleCap. 23. Tehnologii de concentrareCap. 24. Tehnologia produselor pasteurizate si termosterIizate (apertizate)Cap. 25. Tehnologia conservarii produselor horticole prin congelareCap. 26. Tehnologia bauturilor distilate din fructeCap. 27. Valorificarea produselor horticole din "gama a IV·a"BIBLIOGRAFIEAnul aparitiei: 2006Nr. pagini: 397
Transport 4.9 lei pentru comenzi de minim 59 lei*