Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 49 de lei
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara. Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie. Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra. Autori: Dorobantu Ion, Dorobantu Eufrosina ISBN: 973-8457-94-7 Nr. Pagini: 232