Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere - Reithofer, Elisabeth Meier

Editura M.A.S.T.

Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

Cartea face parte din campania

Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei

Campania este valabila in perioada 23/04/2024 - 06/05/2024 in limita stocului disponibil. vezi alte carti din campanie

Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

Apreciere: 3.7/7 (58 voturi)
Editura: M.A.S.T.
Status: Epuizat

Descriere

Descriere - Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti.
In aceasta carte gasiti:

- informatii de baza pentru prelucrarea laptelui
- multe exemple practice cu indicatii pas cu pas
- retete clasice si de specialitati.
- analiza erorilor frecvente pentru evitarea greselilor in cadrul productiei.

Fabricarea fiecarui produs este explicata eficient si pe intelesul tuturor - incercati si dumneavoastra - chiar si cu putin ajutor veti avea un succes extraordinar!

Ing. Elisabeth Meier-Reithofer este profesoara la Scoala profesionala de agricultura din Warth-Eichhof, Niederosterreich, si coordoneaza domeniul "Prelucrarea laptelui". Ea preda atat la elevi, cat si la adulti si a planificat si dotat laboratorul de prelucrare a laptelui din cadrul scolii.

Cuprins
1. Introducere si istorie
2. Introducere: calitatea laptelui
3. Microorganisme in fabricarea laptelui
4. Procedee de tratare a laptelui
5. Laptele in alimentatie
6. Conditii de igiena si spatiu
7. Suplimente in fabricarea laptelui
8. Ustensile si unelte mici, utile
9. Productia
10. Retete
11. Testarea calitatii cu simturile
12. Mentinerea frumusetii cu ajutorul produselor lactate
Bibliografie
Precizari in rezumat

Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 110


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura MAST. Vezi oferta de carti de la editura MAST pe LibrariaOnline.ro