Povesti cu statui si fantani din Bucuresti

 de Dimitriu, Victoria Dragu


-5%
Povesti cu statui si fantani din Bucuresti

Povesti cu statui si fantani din Bucuresti

Editura: VREMEA
Categoria: Stiinte umaniste » Istorie » Diverse
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 29,43 RON 27,96 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 1 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Povesti cu statui si fantani din Bucuresti

Povestile cu statui si fantani din Bucuresti aduc noi detalii inedite despre podoabele, pierdute sau inca pastrate, ale orasului, scrise cu aceeasi acuratete si in acelasi stil fermecator si captivant, care ne-au incantat in precedentele volume ale seriei.

Victoria Dragu Dimitriu

Victoria Dragu Dimitriu a fost realizator la Redactia Culturala a Radiodifuziunii Romane. A semnat emisiunile Atlas Cultural, Eminesciana, Bucuresti, istorii scrise si nescrise, Arhipelagul Bucuresti. A publicat volumele de poezie si romane. Din 2004 incoace, publica o serie de lucrari inchinate Bucurestilor, volume de convorbiri cu locuitori ai Capitalei, care arunca o lumina neasteptata asupra unor detalii pitoresti, savuroase si adeseori importante ale istoriei urbei. Seria s-a bucurat de un succes binemeritat de public. Povesti ale doamnelor din Bucuresti, Povesti ale domnilor din Bucuresti, Alte povesti ale Doamnelor si Domnilor din Bucuresti, Povestile unui Domn din Bucuresti, Doamne si Domni la raspantii bucurestene au fost citite cu incantare si au contribuit nu numai la buna cunoastere a istoriei Bucurestilor, ci si la sporirea dragostei locuitorilor pentru acest oras neiubit si nedreptatit.


Anul aparitiei: 2010
Format: 13 x20


Alte produse de VREMEA

Editura VREMEA. Carti de la editura VREMEA
-5%
Bucuresti-ghid turistic, istoric, artistic
Un oras vechi, in care frumosul extrem coexista cu uratul insuportabil, in care ospitalitatea si veselia locurilor stau alaturi de lamentarile cersetorilor si de latratul cainilor vagabonzi, in care splendoarea si mizeria Orientului se impletesc cu stralucirea si raceala Occinentului. O capitala europeana. Un oras care merita sa fie cunoscut. 15 intinerare, harti detaliate si o harta a centrului orasului, tezaure de arta, muzee si monumente, case, strazi, oameni din vremuri de demult, isto
Editura 

VREMEA

   18,00 17,10 RON
01/02/2005
-5%
Relatiile dintre ortodocsi si romano-catolici
 de 

Chrysostomos

239 In perioada care incepe cu Cruciadele si se intinde pana la caderea Imperiului Bizantin, Biserica Rasaritului s-a instrainat definitive de cea a Apusului. Aceasta perioada este cruciala in intelegerea raporturilor dintre Biserica Ortodoxa si confesiunile Apusului. Arhiepiscop Chrysostomos zugraveste un tablou complex al factorilor istorici si al problemelor teologice care s-au ivit in acel timp.
Editura 

VREMEA

   6,00 5,70 RON
01/02/2005
-5%
Smerenia in traditia patristica ortodoxa
 de 

Chrysostomos

Omul apusean si psihologia apuseana din zilele noastre traiesc in dihotomie: minte si trup, cunoastere si emotie, gandire si comportare, si multe altele. Triumful acestor analize este limpede, la fel ca si sporirea costurilor si a esecurilor lor.
Editura 

VREMEA

   6,54 6,21 RON
01/02/2005
Vezi toate cartile editurii VREMEA