Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

de ***

Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

Autor: ***
Categoria: Carte scolara » Engleza
Status: Epuizat
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu.

Cartea contine Peste 150 de variante de exercitii, jocuri antrenante si amuzante, scurte explicatii de gramatica, precum si variate posibilitati de insusire a unui vocabular diversificat si adecvat universului preocuparior elevului.

Materialul devine, astfel, un ajutor atractiv si util pentru lucrul in clasa, alaturi de profesor, dar este si o sursa generoasa de teme pentru acasa.

Elevii care parcurg primul an de studiu al limbii engleze, vor indragi aceasta carte! Ei sunt incurajati sa lucreze si singuri.

La sfarsitul fiecarui capitol, se afla o... provocare! Spinny, dinozaurul, are nevoie de prieteni! Cei care il vor ajuta pe Spinny, vor deveni si prietenii nostri!

Pentru alcatuirea acestui auxiliar s-a tinut cont de prevederile programei de limba engleza aprobate de ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Cartea poate fi utilizata indiferent de manualul dupa care se studiaza in clasa.


Anul publicarii: 2008

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte carti de la editura BOOKS UNLIMITED PUBLISHING

-10%
Matematica, clasa a VII-a. Probleme si solutii
Lucrarea isi propune sa ofere celor interesati – elevi si profesori - un algoritm logic, eficient si provocator de explorare a labirintului matematicii, constituindu-se intr-un instrument de lucru util atat in orele de predare-invatare, cat si in cele de recapitulare. Parcurgerea ei inseamna pentru profesori un reper al activitatii curente si al orelor de evaluare, iar pentru elevi o modalitate de sistematizare a cunostintelor, intr-un ritm ce le poate asigura succesul. Unul din element
  10,00 9,00 Lei
-40%
Matematica, clasa a VIII-a. Probleme si solutii
Matematica, clasa a VIII-a. Probleme si solutii. Lucrarea isi propune sa ofere celor interesati – elevi si profesori - un algoritm logic, eficient si provocator de explorare a labirintului matematicii, constituindu-se intr-un instrument de lucru util atat in orele de predare-invatare, cat si in cele de recapitulare. Parcurgerea ei inseamna pentru profesori un reper al activitatii curente si al orelor de evaluare, iar pentru elevi o modalitate de sistematizare a cunostintelor, intr-un ri
  15,00 9,00 Lei
-10%
Limba franceza - exersare si aprofundare - anul al II-lea de studiu
Limba franceza - exersare si aprofundare - anul al II-lea de studiu. Cartea contine peste 150 de variante de exercitii, jocuri antrenante si amuzante, scurte explicatii de gramatica, precum si variate posibilitati de insusire a unui vocabular diversificat si adecvat universului preocuparilor elevilor. Materialul devine, astfel, un ajutor atractiv si util pentru lucrul in clasa, alaturi de profesor, dar este si o sursa generoasa de teme pentru acasa. Ii invitam pe toti copiii in Impa
  15,00 13,50 Lei
Vezi toate cartile editurii BOOKS UNLIMITED PUBLISHING

Contact rapid

Call Center

 021.539.07.07  0726.17.35.39

Date companie

Administrat de: MG NET Distribution SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 19898Social Media

     

Contact Rapid
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro