Paste fericit, Matei! - Brigitte Weninger cu Ilustratii de Eve Tharlet

de Weninger, Brigitte

Paste fericit, Matei! - Brigitte Weninger cu Ilustratii de Eve Tharlet

Paste fericit, Matei! - Brigitte Weninger cu Ilustratii de Eve Tharlet

Editura: NEMIRA
Status: In stoc
Timp procesare: 9 zile lucratoare
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 9 zile lucratoare.

Descriere - Paste fericit, Matei! - Brigitte Weninger cu Ilustratii de Eve Tharlet

Aventurile iepurasului Matei sunt povesti pline de farmece si umor, cu un important continut educativ. Iar ilustratiile in culori calde si bogate in detalii ale lui Eve Tharlet completeaza minunat textul Brigittei Weninger.

Cand afla ca Iepurasul de Paste aduce copiilor daruri si oua vopsite, Matei si fratii lui se hotarasc saa€‘l gaseasca si saa€‘l roage sa le aduca si lor cadouri. Iar cand isi da seama ca Iepurasul e de negasit, lui Matei ii vine o idee salvatoare, insa tot el are parte de cea mai mare surpriza.


Autor: Brigitte Weninger, Eve Tharlet
Anul aparitiei: 2017
Format: 21.5X25.5 cm
Nr. pag: 28


Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte carti de la editura NEMIRA

Editura Nemira - placerea lecturii. Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania si si-a pastrat celebritatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare..
Initial, Nemira a fost identificata cu literatura science-fiction dupa ce a lansat o marca derivata - colectia Nautilus ce a fost foarte bine primita de cititori. Ulterior, si-a sporit semnificatia impunandu-se cu noi produse editoriale.
Atragerea unor autori de prestigiu, publicarea scrierilor unor nume mari in literatura universala, inchegarea unui corp redactional de elita si consecventa in urmarirea unui program editorial elevat au condus la realizarea unor carti de inalta tinuta intelectuala si de o reala frumusete grafica: romane science-fiction, suspans, lucrari de eseistica si filozofie, literatura universala, istorie, politica, religie, dictionare, carti practice, carti pentru copii etc.
-35%
Viata ca o teapa. Mic tratat antitratare (Editia, paperback)
Prezentare de carte Alan H. Cohen - Viata ca o teapa (paperback) Crezi ca nu meriti sa suferi? Te bucuri de viata? Spui „da“ cand ai vrea sa spui „nu“? Ai senzatia ca tot
Editura 

NEMIRA

  24,99 16,24 Lei
-35%
Intilnire la Elysee
Intilnire la Elysee? O poveste frumoasa, uneori trista, mereu palpitanta, cu personaje pitoresti, lesne de indragit, un clarobscur de patimi ucigatoare topite in volbura de dantele si simtiri delica
Editura 

NEMIRA

  29,90 19,44 Lei
-35%
Sa nu ne uitam la ceas
Descriere: "- Am chef sa ma plimb pe malul marii. Cu picioarele in apa, sa ma balacesc, sa alerg, sa ma stropesc, sa scot limba la luna, sa-i fac <sâc!>, ca e batrana... Fata
Editura 

NEMIRA

  28,80 18,72 Lei

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro