Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a - Ion, Dana Ioana

Editura CD PRESS

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Cartea face parte din campania

Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei

Campania este valabila in perioada 23/04/2024 - 06/05/2024 in limita stocului disponibil. vezi alte carti din campanie

Programul Pro Scientia

Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi

Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.

vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program

Anul de studiu: clasa X-a

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Apreciere: 7.0/7 (1 vot)
Editura: CD PRESS
Status: Epuizat

Descriere

Descriere - Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Prezentare

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.

Domeniul de pregatire profesionala generala: INDUSTRIE ALIMENTARA este conditie de acces pentru calificarile profesionale:

- Morar – silozar
- Brutar – patiser – preparator produse fainoase
- Preparator produse din carne si peste
- Operator in prelucrarea legumelor si fructelor
- Preparator produse din lapte
- Operator in industria uleiului
- Operator in industria zaharului si produselor zaharoase
- Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase
- Operator in industria maltului si a berii

Autori: DANA-IOANA ION, TINCUTA CONDRUZ, VIOLETA TEODOR, IOANA BRANZARU
Anul aparitiei: 2012
Format 21 x 28
Nr. pagini 104


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura CD PRESS

Editura CD PRESS. Carti de la editura CD PRESS