Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Manuale scolare - Clasa a 11-a - Altele

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a. Filiera tehnologica, profil SERVICII
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.Cuprinde urmatoarele module de specialitate:Modulul I – Organizarea productiei culinare;Modulul II – Bucataria nationala si internationala;Modulul III – Protectia consumatorului;Modulul IV – Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie...
Editura 

CD PRESS

Organizator banqueting. Manual clasa a XI a
Manualul a fost realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Organizator banqueting.Cuprinde trei module de specialitate:Modulul I – Coordonarea serviciilor de protocol;Modulul II – Managementul calitatii;Modulul III – Promovarea activitatilor de servire.Numar pagini: 151Anul aparitiei: 2012Autori: Constantin Brumar, Ioana Sasu, Adriana Bara, Mariana Irimia, Valentina Capota...
Editura 

CD PRESS