Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 49 de lei
Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi
Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.
vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program
Manualul a fost realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Organizator banqueting.Cuprinde trei module de specialitate:Modulul I – Coordonarea serviciilor de protocol;Modulul II – Managementul calitatii;Modulul III – Promovarea activitatilor de servire.Numar pagini: 151Anul aparitiei: 2012Autori: Constantin Brumar, Ioana Sasu, Adriana Bara, Mariana Irimia, Valentina Capota