Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Manuale scolare - Clasa a 12-a - Altele

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XII-a - Filiera tehnologica, profil SERVICII
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.Cuprinde trei module de specialitate:Modulul I – Organizarea productiei de patiserie-cofetarie;Modulul II – Managementul calitatii;Modulul III – Particularitatile cateringului.Numar pagini: 216Anul aparitiei: 2012Autori: Constanta Brumar, Angelina Dudan, Corina Ga...
Editura 

CD PRESS