Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi
Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.
vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.Cuprinde trei module de specialitate:Modulul I – Organizarea productiei de patiserie-cofetarie;Modulul II – Managementul calitatii;Modulul III – Particularitatile cateringului.Numar pagini: 216Anul aparitiei: 2012Autori: Constanta Brumar, Angelina Dudan, Corina Gavrila, Valentina Capota
Transport 4.9 lei pentru comenzi de minim 59 lei*