Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Alimentatie publica. Manual cls a X-a SAM - Mihai, Stefania

Editura CD PRESS

Alimentatie publica. Manual cls a X-a SAM

Programul Pro Scientia

Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi

Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.

vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program

Anul de studiu: clasa X-a

Alimentatie publica. Manual cls a X-a SAM

Apreciere: 2.8/7 (8 voturi)
Editura: CD PRESS
Status: Epuizat

Descriere

Descriere - Alimentatie publica. Manual cls a X-a SAM

Lucrarea este destinata elevilor care opteaza pentru calificarea profesionala "Lucrator in alimentatie" si imbina, intr-un tot unitar, problemele teoretice cu o gama variata de activitati practice, in masura sa asigure atat insusirea eficienta a cunostintelor, cat si formarea unor priceperi si deprinderi adecvate, necesare obtinerii calificarii profesionale de lucrator in alimentatie.

Astfel, pornind de la programa, nivelul de dezvoltare al elevilor, competentele prevazute in standardele nationale pentru pregatirea profesionala in domeniul turismului si alimentatiei publice, in elaborarea manualului s-a urmarit, pe de o parte, asigurarea invatarii centrate pe elev si, pe de alta parte, formarea complexa a acestora, in vederea integrarii cat mai rapide a acestora pe piata fortei de munca.

In acest scop s-au folosit metode active/interactive, cum ar fi: invatarea prin descoperire, studiul de caz, invatarea prin cooperare, simularea, jocul de rol, exercitiul, observarea dirijata, realizarea de lucrari practice, intocmirea unor fise de lucru individual sau a unor fise de observare.

Prin modul de realizare a manualului s-a urmarit asigurarea unui grad de accesibilitate apropiat de nivelul de intelegere al elevilor, precum si prezentarea acestuia intr-o maniera cat mai atractiva. Pentru aceasta, informatia a fost structurata si prezentata cat mai sintetic, utilizand o serie de scheme, tabele, ilustratii, iar materialul informativ a fost completat cu Stiati ca, Lecturi s.a.

Totodata, pentru a raspunde nevoilor de a asigura o pregatire cat mai complexa si cat mai bine adaptata cerintelor integrarii pe piata fortei de munca, activitatile propuse in manual imbina munca individuala a elevilor cu cea in echipa, propun o serie de simulari ale activitatilor desfasurate in cadrul restaurantelor, precum si instrumentarul necesar gasirii unui loc de munca (intocmirea unui CV, scrisoare de prezentare, participarea la interviu, integrarea in colectiv etc.).



    Autori: Stefania Mihai, Aurelia Turcescu, Valentina Capota, Florentina Costea, Carmen Veteanu
    Format: 210x280
    Numar de pagini: 280

Numar pagini: modul I - 40; modul II - 96; modul III - 32; modul IV - 32; modul V - 32; modul VI - 48



Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Stefania Mihai

Alte carti de la editura CD PRESS

Editura CD PRESS. Carti de la editura CD PRESS
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.