Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi
Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.
vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Privire de ansamblu asupra felului in care actioneaza asupra noastra hrana sanatoasa Hildegard von Bingen si Sebastian Kneipp au fost printre primii care au inteles valoara terapeutica a hranei. Si cu toate acestea, nu orice aliment sanatos este in mod automat si un leac. Intre valoarea unui aliment pentru sanatatea noastra si valoarea sa terapeutica trebuie facuta o distinctie clara. Acest indreptar va releva uimitoarele posibilitati de vindecare cu ajutorul alimentelor. In plus mai sunt prezentate pe langa efectele curative pe care alimentele le dezvolta in interiorul organismului nostru si cele de care putem beneficia folosind extern, de exemplu sub forma de frectii, masti, cataplasme, bai sau comprese aceleasi alimente. Printr-o alimentatie corespunzatoare bolile pot fi prevenite, iar cele deja instalate pot fi tratate. Anul aparitiei: 11.03.2002 Pagini continute: 141 Dimensiuni: 17/24ISBN: 973-9398-18-9