Targ de Craciun LibrariaOnline.ro

Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca - Gheorghe Mencinicopschi - Gheorghe Mencinicopschi

Programul Pro Scientia

Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi

Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru. Vezi beneficiile și cum te poți înscrie în program.

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Apreciere: 4.8/7 (12 voturi)
Editura: MEDICALA
Status: Epuizat
PRP:50,40 Lei
42,84 Lei
Diferența: 7.56 Lei ( -15% )

Descriere - Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca - Gheorghe Mencinicopschi

Aparitie inedita in peisajul literaturii de specialitate, aceasta lucrare de inalt nivel stiintific trateaza, foarte documentat si detaliat, o afectiune cu o prevalenta din ce in ce mai mare pe plan global si national, si anume celiachia sau enteropatia glutenica, boala cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de varsta, uneori banala, de multe ori insotita de comorbiditati, precum diabetul zaharat sau cancerul, si care afecteaza grav calitatea vietii, putand fi fatala. Cartea, caracterizata printr-o claritate deosebita a expunerii problemelor, ofera tuturor celor interesati de boala celiaca, medici, indiferent de specialitate, dar si nespecialisti sau pacienti, solutia simpla de vindecare: excluderea totala a glutenului din alimentatie. Deosebit de utila pentru publicul larg este si prezentarea in ultimul capitol a acelor alimente si diete recomandate suferinzilor de alergii, intolerante si aversiuni alimentare.

Cuprins: Omul – o abordare holistica. Anatomia si fiziologia corpului uman (scurta prezentare). Alimentul si alimentatia (epigenetica). Intolerante si alergii alimentare. Aversiunile alimentare. Reactii adverse generate de alimente ce contin substante periculoase si germeni patogeni. Descrierea unor alergii alimentare. Alimente si diete pentru suferinzii de alergii, intolerante si aversiuni alimentare.

Adresabilitate: Medici gastroenterologi, nutritionisti, de alte specialitati, medici de familie, publicul larg.

Nr. de pagini : 374
Anul aparitiei : 2015

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 4 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.