Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Carnea de curcan, bogata in albumina si cu putine calorii, este singurul sortiment de carne al carui consum creste de la an la an. Indiferent ca vrei sa cresti cativa curcani pe langa casa de la tara sau vrei sa demarezi o crescatorie de curcani, ai nevoie de cunostinte clare in domeniu.Vei gasi in aceasta carte informatii practice despre toate aspectele cresterii curcanilor in mod profesionist si eficient. Unele din sfaturile pe care le vei gasi in carte iti vor creste productivitatea si te vor ajuta sa eviti erorile incepatorilor.Cuprins : Climatizarea (temperatura, ventiltie)…23Faza ingrasarii (din cea de-a saptea saptamana pana la sfarsitul perioadei de ingrasare)…26Conditii de intretinere…26Conditii climatice…26Capacitatea de ingrasare….28Influenta temperaturii..35Influenta fazei de crestere…35Influenta starii de sanatate a animalului…36Furajele si hranirea…37Ingrasarea intensiva sau extensiva…41Furajarea curcanilor…42Hranirea curcilor…43Masuri profilactice de igiena…44Curatare si dezinfectie…44Grajdul si utilitatile sale…44Sistemul de alimentare cu apa de baut…46Masuri imunoprofilactice si terapeutice…47Imunoprofilaxie…47Programe de vaccinare…48Diagnostic…50Terapie…51Tratament injectabil…52Medicatia prin hrana…53Cele mai importante boli ale curcanilor…54Infectii virale…54Diverse boli ale curcanilor…54Reglementari juridice prinvind epizotiile si conditiile de giena…90Vaccinurile obligatorii…90Ambalarea si incarcarea in camioane…93Taierea…94Comercilaizarea…98Analiza costurilor…99Cresterea alternativa a curcanilor…101Alegerea rasei…102Cresterea…104Hranirea…104Compozitia hranei…106Sanatatea animalelor…107Comercializarea carnii ecologice…107Nr. de pagini: 108Format: 13x20Anul aparitiei: 2006