Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 11 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Cultura caisului, ale carui fructe – caisele – sunt ofarte solicitate atat pentru consum in stare proaspata, cat si in industria alimentara, a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a pomilor in livada, sezonul scurt de maturare a fructelor si durata scurta de pastrare a acestora.
In acest sens, cercetarile descrise in prezenta lucrare se doresc a fi o modesta contributie adusa la clarificarea unor aspecte din domeniul valorificarii caiselor.
CUPRINS:Cultura caisuluiCap I. Importanta culturii caisului si aria sa de raspandireCap II. Particularitati biologice ale creterii si rodirii caisuluiCap III. Cerintele caisului fata de factorii de mediu Cap IV. Soiuri de cais Cap V. Producerea materialului saditorCap VI. Agrotehnica aplicata in livezile de caisCap VII. Bolile si daunatorii caisului si piersiculuiCap VIII. Recoltarea si valorificarea caiselorCultura piersiculuiCap I. Cultura piersicului pe plan mondial si in tara noastraCap II. Particularitati biologice ale piersiculuiCap III. Cerintele piersicului fata de factorii de mediuCap IV. Soiuri si portaloi de piersicCap V. Infiintarea si intretinerea plantatiilor de peirsicCap VI. Agrotehnica aplicata in livezile de peirsicNumar pagini:268Format: 13x20Anul aparitiei:2006Autori: L. Chira, V. Chereji, M. Roman