Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 49 de lei
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Pagubele produse de putregaiul alb al plantelor de cultura depind de gradul de atac, care este determinat de diferitele tipuri de simptome, de varsta plantei in momentul atacului, de gradul ei de rezistenta fata de patogen si fata de diversi factori de mediu.1. Generalitati…72. Taxonomie si ontogenie..233. Caractere morfologice, structurale si biochimice…304. Caractere fiziologice…475. Infecti asi planta gazda…795.1. Infectia prin miceliul provenit din scleroti…855.2. Infectia prin samanta…925.3. Infectia prin ascospori…925.4. Mecanismul infectiei…925.5. Influenta gradului de dezvoltare a plantei asupra procesului de infectie si imbolnavire…956. Patogeneza si biochmismul evolutiei bolii…987. Manifestarea bolii (simptome)..1078. Bio-ecologia ciupercii si epidemiologia bolii…1129. Variabilitatea ciupercii si specializarea fiziologica…12710. Prevenire si combatere…13110.1. Masurile agrotehnice (tehnologice)…13110.2. Masurile fizice…13910.3. Masurile chimice…14210.4. Masuri si mijloace biologice de prevenire si combatere a putregaiului alb…16110.5. Rezistenta genetica….22610.6. Strategii de protectie integrata a diferitelor culturi fata de putregaiul alb…23911. Sclerotinia sclerotiorum – potential agent bilogic de combatere a buruienilor…255Nr. pagini: 283