Eul fantoma - si cum sa iti descoperi adevaratul eu -

de Icke, David

-20%
Eul fantoma - si cum sa iti descoperi adevaratul eu -

Eul fantoma - si cum sa iti descoperi adevaratul eu -

Editura: DAKSHA
Categoria: Practice » Educatie » Altele
Status: In stoc
Timp procesare: 1 zile lucratoare
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 1 zile lucratoare.

Descriere - Eul fantoma - si cum sa iti descoperi adevaratul eu -

Intrebarile curg ca niciodata pana acum. Ce se petrece in Lume? Ce este "viata” cu adevarat? Tot mai multi oameni au un sentiment de neliniste cu privire la directia in care se indreapta societatea umana, fara sa stie de ce. Ceva se intampla, dar ce?

David Icke dezvaluie de mai bine de un sfert de secol "ce” - si cine, de ce si cum. A facut aceasta cu mult inainte de a exista mass-media alternativa pe care o vedem astazi si a impins in mod constant tot mai departe limita intelegerii cu privire la evenimente si realitate, asa cum nu a mai facut-o nimeni altcineva. Aproape in fiecare zi ceva despre care el a spus cu ani in urma in cartile sale ca a fost planuit sa aiba loc, devine realitate.

Eul Fantoma merge si mai departe dincolo de ceea ce este vizibil, dezvaluind amploarea si magnitudinea a ceea ce se petrece de fapt, in timp ce oamenii isi vad de viata lor de zi cu zi. Cine sau ce dicteaza natura acestei "vieti de zi cu zi”? Cine sau ce conduce societatea globala in jos, pe drumul intunecat al controlului, supravegherii continue si tiraniei? Si de ce?

David Icke raspunde la aceste intrebari cu o claritate de cristal si arata modul in care realitatea despre care credem ca este atat de "reala” este o simulare a unei realitati virtuale controlata de o forta ascunsa care a manipulat masele de oameni pentru a deveni sclavele unor false perceptii "descarcate” despre sine, lume si realitate.

Cheia este ceea ce David numeste Eul Fantoma - "tu” cel care crezi ca esti, dar nu esti. Este acel "tu” care te priveste din oglinda, caruia ii dai un nume, ii atribui o poveste de viata si o multime de etichete. Dar nu acesta esti tu. Acesta este un "tu” fabricat pentru a-ti limita simtul realitatii, reducandu-l la micul eu si "mai bine stau in banca mea”.

Noi traim in taramul Eului Fantoma si acesta este motivul pentru care societatea este atat de nebuneasca, stupida si brutala; dar daca poarta catre Sinele infinit se deschide, nebunia se sfarseste - si se va sfarsi.

Nu accepta niciodata sa fii redus la tacere.
Nu accepta niciodata sa devii o victima. Nu accepta sa-ti defineasca nimeni viata, ci defineste-te tu insuti.

– Harvey Fierstein


Traducator: Nicoleta Luca
Format: 14.5 x 21 cm
Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 640


Alte carti de la editura DAKSHA

Editura DAKSHA. Carti de la editura DAKSHA
-20%
Tainele astrologiei ezoterice si provocarile mileniului 3
De la psihologia moderna a lui Sigmund Freud si arhetipurile lui Jung, pana la corelatiile Bibliei cu astrologia, de la revelarea „modelelor alien” si pana la interpretarea sexualitatii di
Editura 

DAKSHA

  20,00 16,00 Lei
-20%
Misterul din Egipt. Primul tunel (Radu Cinamar)
 de 

Cinamar, Radu

Cartea Misterul din Egipt este continuarea volumului Viitor cu cap de mort. Cel de-al treilea volum al seriei initiate de Radu Cinamar reprezinta mult asteptata continuare la best-seller-ul Viitor
Editura 

DAKSHA

  32,00 25,60 Lei
-20%
Viitor cu cap de mort. In culisele puterii (Radu Cinamar)
 de 

Cinamar, Radu

Cartea Viitor cu cap de mort uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne orienteaza atentia si interesul catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane. Serviciile R
Editura 

DAKSHA

  26,00 20,80 Lei

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro