Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare - Doppler, Franz

Editura M.A.S.T.

-20%
Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare

Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare

Editura: M.A.S.T.
Status: In stoc
Timp procesare: 1 zi lucratoare
Apreciere: 5.0/7 (2 voturi)

Comanda rapid 

operator disponibil

Comanda Rapid
14,50 Lei 11,60 Lei economisesti: 2.9 Lei (20%)
Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 1 zi lucratoare.

Descriere - Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare


Un ghid ce te invata metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului pe care le poti aplica si tu fara probleme la tine in bucatarie.

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!

     - Ghid pas cu pas
     - Sfaturi profesioniste de la macelarie
     - Retete clasice si noi.
     - Capitol pentru calcularea costurilor
   
Franz Dopller - Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.   
 

Cuprins :

Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwursti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Siilzwurst (toba si piftie)
Reteta de Siilzwurst 
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor

Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Anul aparitiei: 2009
Editura: M.A.S.T.
Nr. pagini: 142

Cartea "Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Sfaturi practice - Afaceri a catalogului LibrariaOnline.ro. Cartea este scrisa de catre Doppler, Franz si a fost publicata la Editura M.A.S.T. .
Livrare se face din stoc, in 24 ore, din depozitul de carte LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri. Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim 100 lei cu livrare in reteaua de Pachetomate si 200 lei pentru livrarea la usa oriunde in tara prin curier. In Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzi de minim 100 lei atat pentru livrarea in reteaua de Pachetomate cat si pentru livarea la usa prin curier.
Pentru orice si solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura M.A.S.T. Carti de la editura M.A.S.T.

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.