Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 15 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 11 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Daca vrei sa produci bauturi alcolice pentru uzul personal sau chiar pentru a le comercializa, aceasta carte iti va fi de un mare folose datorita sfaturilor practice pe care le vei gasi in ea."Pischl” este cea mai completa si mai de succes carte despre producearea rachiului din Austria. Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, decrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatilor de distilare simple si cu dipozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana. Anexa scrisa de Peter Jager prezinta decoctul, fermentatia si distilarea rachiului din cereale.Cuprins : Insemnatatea acestei ocupatii … 7Principii de baza ale distilarii … 8Materii prime pentru distilare … 11Componente ale fructelor si radacinilorStandarde generale de calitatefructele cu semintefructele cu sambureFructele de padureFructele salbaticeRadacinileVinurile si reziduurileEstimarea productiei de alcool … 23Cantitatea de esentaAparate folosite la stabilirea cantitatii de esentaCalcularea continutului de zaharuri ale sucului de fructeCalcularea continutului de zaharuri al decoctuluiEstimarea cantitatii de alcool care se va obtineCuve de fermentatie si ingrijirea acestora … 32Cuve de fermentatieCuratarea cuvelor de fermentatieFermentatia alcoolica … 34Agentii fermentatieiAlti agenti de fermentatieDrojdiile in naturaProcesul de fermenatatieProdusi de fermentatieInfluenta temperaturii asupra fermentatieiDrojdia de cultura pura si utilizarea acesteia … 42Specii de drojdie de cultura puraPregatirea si utilizarea drojdieiTratarea cu enzime a decocturilor de fructe … 47Ce usnt enzimele ( numite si biocatalizatori)?Adaugarea enzimelorAcidularea … 50Valoarea pH-uluiStabilirae pH-uluiTratamentul cu acidSaruri nutritive pentru drojdie … 54Amilazele … 55Alti aditivi … 56Prepararea decoctului … 57Aditivi pentru decoctTocatoarele de fructeAlegerea fructelor si metoda de lucruApaUmplerea cuvei de fermentatieDurata fermentatieiProbleme la fermentatieDupa fermentatieMomentul propice distilariiInstaltii de distilare (alambicuri) … 74MaterialTipuri de instalatii de distilareMod de lucruCuratarea instalatiilor de distilareDistilarea decoctului …in instalatie simpla … 94Componentele decoctului la distilarePrincipii de baza ale distilariiPrima si a doua apa (rachiu brut si rachiu rafinat)Vase pentru depozitareDefecte ale distilatelor … 111OtetireaDefectele gustuluiAcroleinaStabilirea continutului de alcool … 114AlcoolmetrulRandamentul productiei de alcoolAducerea la taira de consum … 120Calitatea apeiCalcularea cantitatii de apaAdaugarea apeiFiltrarea … 125Instalatii de filtrareTurnarea in sticle si depozitarea … 130turnarea in sticleDepozitarea distilatelor gata de consumatEtichetarea si comercializarea … 132PrezentareTraditia rachiului … 134Specialitati … 135Rachiu de ienupere in amestec de fructeRachiu de Imperatoria struthium in amestec de fructeRachiu de ghintura in amestec de fructeRachiu de pere Williams (Wiliamsbrand)Rachiu de socRachiu de scoruseRachiu de gutuiRachiu de caiseDistilarea pe scurt … 151Termeni de specialitate … 152Cele 10 porunci pentru producerea unui rachiu de calitate … 154Anexa. Producerea de rachiuri din materii prime care contin amidon, in distilerii artizanale de cereale … 155Anul aparitiei: 2009Format: 13x20Nr. pagini: 173