Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
"Fabricarea berii la indemana tuturor" nu este prima, ci si cea mai de succes carte din domeniu. Multe persoane considera ca fabricarea berii trebuie lasata pe mana profesionistilor,insa este posibila obtinerea unei beri pur si simplu gustoasa si acasa,fara un efort tehnic considerabil. Cum puteti face asta si de ce anume aveti nevoie, precum si sfaturi experimentate despre recunoasterea si corectarea greselilor in fabricarea berii sunt prezentate intr-un mod profesionist de autorul Michael Hlatky, in aceast noua editie prelucrata si bogat ilustrata.Din cuprins:- procesul fabricarii berii simplificat ,explicat pas cu pas;-noile "masini de fabricare a berii"; - Wizen,Kolsch si Marzen preparate acasa; - retetele specialitatilor de bere europene: Stout englezesc,bere de ovaz scandinava,Lambic belgiana. Beri speciale ce de regula nu sunt disponibile in comert: bere afumata, bere de alac, bere de teuch sau bere de ovaz.Anul aparitiei: 2013Nr. pagini: 220Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: