Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Alimentatia ANTIDIABET. Alimente miraculoase si retete speciale - Dufour, Anne

Editura NICOL

Alimentatia ANTIDIABET. Alimente miraculoase si retete speciale

Alimentatia ANTIDIABET. Alimente miraculoase si retete speciale

Apreciere: 5.1/7 (7 voturi)
Editura: NICOL

 

Descriere

Descriere - Alimentatia ANTIDIABET. Alimente miraculoase si retete speciale

Cuprins:

Introducere ................................... 5

Farfuria sanatoasa prin excelenta....................6
Faceti miscare ca sa va echilibrati glicemia .......... 6
Diabetul si alimentatia ................................ 9
Diabetul si riscurile pentru sanatate ...................... 10
Diabetul creste riscurile ...................................... 11
antidiabet .......................................................... 12
Cateva alimente indispensabile ..............................13
Despre avantajul de a fi mai activ zi de zi ............. 15
In farfuria diabeticului ............................... 17
Meniul ideal ............................................................ 18
La ce trebuie sa fim atenti? ....................................18
La zahar .............................................................. 18
La sare ................................................................. 20

La grasimi (rele) ................................................... 22
La portiile mari ................................................... 23
La ritmurile alimentare proaste ......................... 25
La mancarurile gata preparate ........................... 27
La lipsa de fibre ................................................... 29
La indicele glicemic (IG) .................................... 30
La foamea irezistibila, la rontaitul
dintre mese ........................................................... 34

Cele 15 alimente magice antidiabet .............. 37

1. Agar-agar – taie foamea ..................................... 37
2. Apa minerala bogata in magneziu –
zero calorii, maximum de binefaceri…................... 38
3. Avocado – anticolesterol ..................................... 39
4. Broccoli – leguma care ne curata ....................... 39
5. Ceaiul – partener eficient .................................... 41
6. Cerealele integrale – mai mult gust,
mai multe minerale .................................................. 42
7. Drojdia de bere – curat crom! ............................. 44
8. Hrisca – IG inteligent ......................................... 44
9. Lamaia – expertul in zaharuri lente .................. 46
10. Mirodeniile si aromatele antidiabet –
aromele magice ......................................................... 46
11. Ovazul (fulgi, tarate) – cel mai bun
mic dejun .................................................................. 51
12. Puiul – prietenul rinichilor ............................... 52
13. Spanacul – ochi pentru ochi ............................. 53
14. Usturoiul – protector cardiac ............................ 53
15. Zaharul de mesteacan (xylitol) –
alternativa gurmanda ............................................... 54



30 de meniuri antidiabet .............................. 57
5 mic dejunuri cu IG diabet ................................... 57
25 de dejunuri si de cine cu IG diabet .................. 59
100 de retete magice antidiabet .................... 65
Gustari Top IG ....................................................... 67
Budinca de morcovi cu curry ............................ 68
Buseuri de hrisca cu somon ............................... 69
Caviar de broccoli ............................................... 70
Caviar de dovlecei cu seminte de dovleac ......... 71
Ciorba de dovleac cu nuci .................................. 73
Ciorba rece de avocado cu tarhon ..................... 74
Crema de broccoli cu alune de padure .............. 75
Gazpacho de peste .............................................. 76
Lamaie umpluta cu sardele ................................ 77
Rulouri cu ciuperci ............................................. 79
Rulouri de dovlecel ............................................. 81
Supa rece detox ................................................... 82
Salata marocana de vinete ................................. 83
Salata de morcovi ............................................... 85
Salata de napi ...................................................... 86
Salata de soba ...................................................... 87
Tagliatelle de dovlecei cu sos de tomate ........... 89
Tarte mici cu ghiveci de legume ....................... 91
Sendvisuri si salate pentru un dejun rapid ............ 93
Bruschete cu ton ................................................. 94
Salata de fasole boabe alba cu nuci ................... 95
Salata fermierei ................................................... 96
Salata de grau cu branza de capra si verdeata ... 97
Salata light de pui cu grepfrut ............................ 98



Salata de kasha cu cod ......................................... 99
Salata de linte cu pastrav .................................... 101
Sendvis Pui Traditional ...................................... 103
Sendvis Paris-Reykjavik ..................................... 104
Tabouleh de quinoa cu creveti ........................... 105

Alte mancaruri (unice) ............................................ 107
Ciuperci umplute ................................................. 108
Chiftelute de carne ca in Orient ........................ 109
Cod cu cartofi dulci picanti ................................ 110
Cod inabusit ca in Orient ................................... 111
Curcan cu susan la wok ...................................... 112
Dovleac gratinat cu pui si curcuma ................... 113
Dovlecei la tava cu curcuma ............................... 115
Frigarui de pui cu ghimbir ................................. 116
Macaroane gratinate cu ciuperci ........................ 117
Midii cu fenicul si tomate .................................. 118
Orez dupa reteta catalana ................................... 119
Paste cu legume noi ............................................ 120
Pui cu usturoi in folie de aluminiu .................... 121
Quiche cu spanac ................................................ 122
Quinoa cremoasa cu dovlecei ............................. 123
Somon cu boia de ardei in folie de aluminiu .... 124
Spaghete cu ficat de pasare ................................. 125
Spanac cu fulgi de ovaz ...................................... 126
Terina de legume cu sardele ............................... 127
Ton ca in Tara Bascilor ...................................... 128
Vinete umplute cu quinoa .................................. 129
Vita inabusita cu ardei gras ................................ 130

Deserturi dulci ......................................................... 133
Bavaroaza cu ciocolata ........................................ 135
Bavaroaza cu fructe rosii .................................... 136



Bavaroaza cu lamaie .......................................... 137
Branza alba Tonus .............................................. 138
Briose cu cacao ................................................... 139
Briose cu sirop de artar ...................................... 140
Briose cu zmeura ................................................ 141
Budinca cu ceai verde ......................................... 142
Budinca cu mar si scortisoara ........................... 143
Budinca cu fistic ................................................. 145
Carpaccio de pepene galben
cu lamaie verde ................................................ 146
Chec cu ovaz si banana ..................................... 147
Ciocolata cu grau si stafide ................................ 149
Cirese cu vin rosu ............................................... 150
Clementine cu crema ......................................... 151
Compot de mere cu sofran si fistic ................... 152
Compot de prune brumarii cu mirodenii ........ 153
Compot raw food cu 3 fructe ............................. 154
Crema foarte neagra pentru tartine .................. 155
Crema de ciocolata ............................................. 156
Cupe soia-afine ................................................... 157
Desert cu cirese .................................................. 158
Desert cu dovleac ............................................... 159
Fondant cu ciocolata .......................................... 160
Fondante cu pere ................................................ 161
Gazpacho de fructe Energie .............................. 162
Granita de pepene .............................................. 163
Mere la cuptor .................................................... 164
Mere in aspic ...................................................... 165
Mere la cuptor umplute cu ciocolata ................ 167
Mere si ananas in folie de aluminiu ................. 168

Negrese cu fasole boabe rosie ...........................169

Ovaz cu lapte si fistic ......................................... 170
Patratele crocante de ciocolata .......................... 171



Prajitura Cherry .................................................. 172
Prajitura cu fulgi de ovaz .................................... 173
Prajitura de vara .................................................. 175
Piersici gratinate cu scortisoara

si portocale .......................................................177

Pom-pom cake .................................................... 178
Quinoa cu lapte ................................................... 179
Salata marocana de portocale ............................ 180
Salata de capsune cu ceai si lamaie ................... 181
Sorbet de cacao .................................................... 183
Supa balineza ...................................................... 184
Spuma de capsune .............................................. 185
Supa de pere ........................................................ 187

Tabouleh de quinoa cu capsune ........................188

Tartar de ananas cu ghimbir .............................. 189
Terina fondanta cu mere si merisoare ............... 190
Terina de fructe rosii cu ceai .............................. 191


Autor: Anne Dufour; Carole Garnier
Anul aparitiei: 2012
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 200



Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Anne Dufour

Alte carti de la editura NICOL

Editura NICOL. Carti de la editura NICOL
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.