Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Diete si tratamente

Ordoneaza
:
Toate editurile
Tip afisare:
Industria alimentara intre adevar si frauda
„Cititorii se vor intreba pe drept cuvant ce semnificatie are titlul cartii Industria alimentara intre adevar si frauda. Cu regret trebuie sa atrag atentia consumatorilor ca nu consuma alimente curate asa cum se lauda mai marii patronatelor producatorilor si procesatorilor, avand in vedere multitudinea de aditivi alimentari si ingrediente care fac ca orice produs alimentar sa fie departe de un produs natural care sa fie consumat in deplina siguranta si care sa corespunda unor conditii nutr...
Editura 

ASAB

Leacuri pentru sanatate - 7227 retete cu plante (Constantin Parvu)
In ultimii ani oamenii au apelat si continua sa apeleze din ce in ce mai mult la tratarea cu plante a perturbarii sanatatii, provocata de agentii infectiosi sau de alte cauze. Dezechilibrul functional sau starea patologica a unui organ din cadrul organismului se pot rezolva printr-un tratament adecvat, folosind in acest scop plantele, care genereaza si asigura energia vietii, ele fiind un permanent izvor de sanatate. Principiile active sintetizate de plante sunt prezente in corpul lor prin sub...
Editura 

ASAB

Alimente vii - Alimente nevii. Alimente bune - Alimente rele
-10%
Sanatatea organismului inseamna printre altele si o alimentatie echilibrata (cantitativ si calitativ), dar foarte diversa, ca surse.Tot ce este echilibrat, diversificat, nu prea mult cantitativ din fiecare aliment, nu poate sa conduca decat la o buna sanatate. Dar consumatorul sa uite ca zilnic trebuie sa consume din energia furnizata de alimente si pentru activitatea fizica, in caz contrar, ce este in plus se acumuleaza cel mai usor in grasimi (mai ales rele) cu consecinte dramatice. Si nu treb...
Editura 

ASAB

Alimentatie pentru sanatate
Lucrarea Alimentatie pentru sanatate face o paralela intre cele doua tipologii alimentare, subliniind care sunt partile bune si corecte ale fiecareia si care cele denaturate. Sunt prezentate principalele grupe de alimente: alimentele comune, cele pentru scopuri dietetice, speciale, alimentele medicale si alimentele functionale de origine vegetala si animala; substantele biologic active din alimente: vitaminele, substantele minerale de origine vegetala si animala; prebioticele, probioticele, simb...
Editura 

ASAB