Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 11 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Daca esti un mic producator de branzeturi, sau doar un pasionat de aceste produse, atunci cartea de fata va fi o mina de aur. Contine 120 de retete diverse pentru prelucrarea laptelui de vaca, oaie sau de capra. Este bogata in sfaturi practice care pleaca de la depozitarea corecta a laptelui si merg pana la transformarea lui in produse deosebit de gustoase, in branzeturi de toate felurile.Desigur, nu trebuie sa aveti ambitii de mare producator de branza pentru a pune in practica si a incerca retetele din aceasta carte. Este nevoie doar de putina rabdare, de ceva timp si de lapte. Mult lapte, fie ca este de capra, de oaie sau de vaca. Veti avea astfel pe masa tot felul de tipuri de branza preparate chiar de dumneavoastra.Cuprins :Cuvant inainte la a 8-a editieLaptele, hrana pentru omSubstantele din lapteTipuri de lapte: de vaca, de oaie, de capra, de iapaLaptele de capraLaptele de oaieLaptele de iapaLaptele pentru prepararea branzeturilorIgienaDepozitarea lapteluiLactatele lichide, untul si zerulLaptele acruIaurtulChefirulSmantanaUntulLaptele batutZerul si produsele din zerPrepararea branzeturilorInstructiuni generale de prepararePregatirea lapteluiBranza nematurataBranza complet nematurataComercializarea branzei nematurateBranza moaleProducerea unei roti de branza moaleRetete de branza moaleBranza moale cu Brevibacterium linensBranza cu mucegaiBranza cu consistenta medie si branza tareInstructiuni generale de preparare a branzei cu consistenta medie si a branzei tariPrinderea lapteluiRetete de branza cu consistenta medie si branza tarePosibile greseli la prepararea branzeturilorAlte posibile cauze ale greselilor la prepararea branzei tariUnelteNumar pagini : 220Format: 13x20Anul aparitiei : 2014Autori: Lotte Hanreich, Edith Zeltner