Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Bucate vinuri si obiceiuri romanesti editie rascroita - Roman, Anton Radu

Editura PAIDEIA

Bucate vinuri si obiceiuri romanesti editie rascroita

Bucate vinuri si obiceiuri romanesti editie rascroita

Apreciere: 4.5/7 (22 voturi)
Editura: PAIDEIA

 

Descriere

Descriere - Bucate vinuri si obiceiuri romanesti editie rascroita

Cartea noastra este o selectie (compilatie, sinteza, extragere, cum vreti sa-I spuneti) din carti si de pe coclaurii post-dacici, de mancaruri alese, fie prin farfuriile noastre – dar si cu un nustiuce local, fie pentru ca sunt adevarate bizanterii regionale (unele de-a dreptul socante, ca florile de dovleac umplute), ori bucate ritualice, facand parte din spiritualitatea romaneasca (pasca). […] E vorba in primul rand de bucatarie veche taraneasca (pescareasca, ciobaneasca) si targoveata, dar si de bucataria romanizata (pe) foc; o cultura se intrevede, fie prin stanile Marginimii si Maramuresului, fie in casele de stuf ale Deltei Dunarii.

Anul publicarii: 2007
Pagini: 255


Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Anton Radu Roman

Alte carti de la editura PAIDEIA

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.