Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung - Carte Practica - Sievers, Gerd Wolfgang

editura M.A.S.T.

-20%
Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung - Carte Practica

Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung - Carte Practica

Editura: M.A.S.T.
Status: In stoc
Timp procesare: 1 zi lucratoare
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)

17,82 Lei 14,26 Lei
Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 1 zi lucratoare.

Descriere - Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung - Carte Practica


Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.

Cuprins :

- Informatii teoretice fundamentale
- galeata cu untura, untura de porc si jumari, rilons, carne tocata
- confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina
- rillette, pottsuse si cu untura, carne din porc, iepure, gaina
- "Le Pate” si alte pasete din ficat, dar si din vanat
- umplutura de carnati la borcan, carnati din ficat, in sange si Mettwurst
- produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausen-Fleisch
- comed beef, salat beef, pressed beef
- aspic, piftie, carne cu sos marinat

Nr. de pagini :200
Anul aparitiei : 2015

Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung - Carte Practica. face parte din categoria carti Practice si timp liber - Sfaturi practice - Gastronomie a catalogului LibrariaOnline.ro. Cartea este scrisa de catre Sievers, Gerd Wolfgang si a fost publicata la editura M.A.S.T. .
Livrare se face din stoc, in 24 ore, din depozitul de carte LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri. Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim 100 lei cu livrare in reteaua de Pachetomate si 200 lei pentru livrarea la usa oriunde in tara prin curier. In Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzi de minim 100 lei atat pentru livrarea in reteaua de Pachetomate cat si pentru livarea la usa prin curier.
Pentru orice si solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.


Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura M.A.S.T. Carti de la editura M.A.S.T.

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.