Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Conservarea carnii - Sievers, Gerd Wolfgang

Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Editura M.A.S.T.

-3.14 Lei
Conservarea carnii

Conservarea carnii

Apreciere: 3.5/7 (4 voturi)
Editura: M.A.S.T.
Status: Epuizat

 

Descriere

Descriere - Conservarea carnii

Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Probabil ca atunci cand ai citit titlul cartii ti-a venit in minte carnea la garnita, nu-i asa? Ei bine, cartea aceasta este despre mult mai mult decat traditionala (si gustoasa) carne la garnita. Vei gasi in ea retete incredibil de gustoase recunoscute si apreciate in toata lumea. Vei putea prepara cele mai bune preparate traditionale germane (untura cu jumari, posuse, carne la galeata, umplutura de carnati in sange sau de ficat) sau frantuzesti (sillete, rilons, confits) urmand instructiunile exacte din carte. Si nu vorbim aici doar de retete, ci si de sfaturi practice despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare.

Pe langa aceste aspecte, vei gasi si informatii despre cum poti pregati aceste preparate pentru comercializare, cu date clare privind ambalajul si depozitarea.

Cuprins :

- Informatii teoretice fundamentale
- galeata cu untura, untura de porc si jumari, rilons, carne tocata
- confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina
- rillette, pottsuse si cu untura, carne din porc, iepure, gaina
- "Le Pate” si alte pasete din ficat, dar si din vanat
- umplutura de carnati la borcan, carnati din ficat, in sange si Mettwurst
- produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausen-Fleisch
- comed beef, salat beef, pressed beef
- aspic, piftie, carne cu sos marinat

 

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2015


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Gerd Wolfgang Sievers

Carnea uscata
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 25,00 Lei  20,50 Lei

Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura MAST. Vezi oferta de carti de la editura MAST pe LibrariaOnline.ro