Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula . . .;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate,supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!Cuprins : Cuvant inainteIntroducerePestele ca aliment Afumarea pestelui Ce specii de peste putem afuma?Pesti marini potriviti pentru afumat Pregatirea pesteluiCondimentarea, sararea si pregatirea corecta a pesteluiAgatarea pestelui respectiv carligele pentru afumatMetode de afumareAfumatoarea perfecta pentru profesionisti si amatori Afumarea la recePastrarea. si depozitarea pestelui afumat respectiv a pestelui proaspat Pregatirea pestelui la gratarPregatirea corecta a gratarului Filetarea pestelui proaspat (sub indrumarea maestrului Franz Grubinger)Pestele in bait Caviar de pastravRetete culinare cu peste afumatSosuri pentru pesteNr. de pagini: 112Anul aparitiei: 2013
Transport 4.9 lei pentru comenzi de minim 59 lei*