Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Peste afumat si marinat - Wolfgang Hauer

Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Editura M.A.S.T.

-1.71 Lei
Peste afumat si marinat

Cartea face parte din campania

Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei

Campania este valabila in perioada 23/04/2024 - 06/05/2024 in limita stocului disponibil. vezi alte carti din campanie

Peste afumat si marinat

Apreciere: 3.8/7 (9 voturi)
Editura: M.A.S.T.
Status: Epuizat

 

Descriere

Descriere - Peste afumat si marinat

Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula . . .;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate,supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!

Cuprins :

Cuvant inainte
Introducere
Pestele ca aliment
Afumarea pestelui
Ce specii de peste putem afuma?
Pesti marini potriviti pentru afumat
Pregatirea pestelui
Condimentarea, sararea si pregatirea corecta a pestelui
Agatarea pestelui respectiv carligele pentru afumat
Metode de afumare
Afumatoarea perfecta pentru profesionisti si amatori
Afumarea la rece
Pastrarea. si depozitarea pestelui afumat respectiv a pestelui proaspat
Pregatirea pestelui la gratar
Pregatirea corecta a gratarului
Filetarea pestelui proaspat (sub indrumarea maestrului Franz Grubinger)
Pestele in bait
Caviar de pastrav
Retete culinare cu peste afumat
Sosuri pentru peste

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2013


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura MAST. Vezi oferta de carti de la editura MAST pe LibrariaOnline.ro