Merele cad in cer - Volumul 5 din seria, Transurfingul realitatii

de Zeland, Vadim

-15%
Merele cad in cer - Volumul 5 din seria, Transurfingul realitatii

Merele cad in cer - Volumul 5 din seria, Transurfingul realitatii

Editura: DHARANA
Categoria: Practice » Spiritualitate » Diverse
Status: In stoc
Timp procesare: 1 zi lucratoare
Apreciere: 7.0/7 (38 voturi)

25,00 Lei 21,25 Lei
Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 1 zi lucratoare.

Descriere - Merele cad in cer - Volumul 5 din seria, Transurfingul realitatii

"La un moment dat, trebuie sa terminati cu invatatul lucrurilor vechi si sa incepeti sa creati ceva nou. Mai bine zis, nu sa creati, ci sa luati de acolo de unde se iau toate descoperirile si capodoperele - din Vesnicie.

[…] O carte, un tablou, o melodie - toate acestea <<se extrag>> din spatiul variantelor.

[…] Pentru o melodie aveti nevoie de doua-trei acorduri; pentru un tablou - de dispozitie; pentru o carte - de o situatie. Pentru a scrie o carte nu este obligatoriu sa inventati subiectul. Intregul subiect se va construi din acea situatie daca infumurata ratiune se potoleste si daca eroii, personajele sunt lasate sa iasa singure din situatia creata, sunt lasate sa <<se descurce>>. Nu e nevoie sa compuneti - totul se afla deja acolo - trebuie doar sa urmati cu calm cursul variantelor. Caci tot ce este genial, este neasteptat de simplu. Iar cursul variantelor tocmai asta face - urmeaza acea cale neobisnuit de simpla care, de obicei, nu ne vine in minte.

 […] Punctul de plecare este o idee - de restul se ocupa cursul variantelor. Nici ideea nu trebuie inventata. Pai, de unde vine ea? Tot de acolo. Toate prezumtiile geniale se afla in Vesnicie si ele ajung in minte prin intermediul sufletului.

Sarcina ratiunii este nu sa inventeze ideea, ci sa o recunoasca, sa o identifice atunci cand ea da buzna in capul nostru. Si acest lucru se va produce in mod obligatoriu daca vom iesi din rand si ne vom urma propria cale, asa cum ne porunceste inima.”

Vadim Zeland - "Merele cad in Cer”

"Volumul V, <<Merele cad in Cer>>, prezinta lumea exterioara ca pe o oglinda a lumii interioare si dezvaluie mecanismele de constientizare, de intelegere si de creatie a ceea ce numim <<realitatea vietii noastre de zi cu zi>>. Noi suntem cei care putem merge pe valuri, noi gasim aici, in cartile lui Zeland, maniera in care putem merge pe valuri si le putem prinde pe cele mai inalte, care ne pot darui mai multa speranta, incredere si bucurie in aceasta viata.

Transurfingul realitatii e o... atitudine, e un fel diferit de a fi in lume, de a ne intelege experienta si a transcende gandirea limitata si reactia automata la evenimentele si la situatiile vietii noastre.”


Anul aparitiei: 2016
Nr. pagini: 175


Alte carti de la editura DHARANA

Editura DHARANA. Carti de la editura DHARANA
-15%
Alunga raul din tine. Invata sa te ierti
Seria "Invata sa te ierti" se bucura de un veritabil succes in Rusia, Ucraina si tarile baltice, aflandu-se pe primele locuri in topul cartilor ce ne ajuta sa evoluam spiritual si in inimile
Editura 

DHARANA

  24,04 20,43 Lei
-15%
A muri nu inseamna a muri. Amintiri din vietile anterioare - Universul din noi
 Povestea adevarata a lui Orville, pe care Isola Pisani ne-o relateaza cu multa maiestrie, ne da prilejul sa reflectam la sensul terapeuticilor prin regresie. Ele se practica pe scara larga, dar
Editura 

DHARANA

  20,00 17,00 Lei
-15%
Moartea intima. Cei ce urmeaza sa moara ne invata sa traim - Prefata de Francois Mitterrand
 "Aceasta carte este o lectie de viata. Lumina pe care o raspandeste este mai puternica decat tratatele despre intelepciune. Ea ne propune nu atat o filozofie cat o marturie despre cea mai p
Editura 

DHARANA

  20,00 17,00 Lei

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro