Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Plante si gradinarit

Ordoneaza
:
Tip afisare:
Ghid de cultura pentru champignon, in sistem intensiv (Volumul II)
-30%
Lucrarea este dedicata celei mai cultivate, mai cunoscute si mai consumate specii de ciuperci si anume Agaricus bisporus, champignon sau ciuperca de balegar, dar in sistem intensiv-industrial. Acest Ghid de cultura ciupercilor se adreseaza tuturor cultivatorilor, dar mai ales celor cu ciupercarii intensive. Sunt descrise toate lucrarile ce se aplica in cultura, pe flux tehnologic, tratamentele preventive, cu pesticide omologate, greseli ce pot fi evitate, lucrari noi precum CAC - ing., prevenir...
PRP: 28,90 Lei  20,23 LeiAdauga in cos
In Stoc
Ghid de cultura ciupercilor in gospodariile individuale (volumul I)
-16%
Lucrarea vine in sprijinul solicitarilor privind cultura ciupercilor in sistem individual sau gospodaresc, a celor mai cunoscute specii de ciuperci comestibile si a altora noi cu virtuti medicinale consacrate.Infiintarea culturii poate fi facuta cu costuri minime, pe suprafete restranse, existente si neutilizate, cu minime amenajari, in 2 sau 3 cicluri/n, productia fiind destinata consumului familial in stare proaspata, conservate sau deshidratate si transformate in pudra. ...
Editura 

UNIVERSITARA

PRP: 28,90 Lei  24,28 LeiAdauga in cos
In Stoc
Ciuperci comestibile, medicinale si otravitoare (compendiu)
-15%
„Aceasta lucrare se doreste a veni in sprijinul celor ce recolteaza ciuperci din flora spontana, pentru a putea evita greselile si confuziile inerente. Nu este o lucrare pentru micologii specializati, nu abordeaza detaliile ce tin de expunerea la microscopul optic, electronic sau cu baleiaj a unor parti componente ale ciupercilor. Se face referire la partile ciupercilor ce se pot observa cu ochiul liber, forma, culoare, gust, consistenta, miros, reactie la atingere, la rupere sau taiere et...
Editura 

EIKON

PRP: 99,90 Lei  84,92 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile. editia a III-a Revazuta si adaugita
-20%
Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment, aceasta adevarata carne vegetala, preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite, precum si continutului nutritiv foarte generos. Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra.Nr. de pagini : 252A...
Editura 

BLASSCO

PRP: 23,00 Lei  18,40 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Cultura ciupercilor pentru incepatori - Ioana Tudor
Structurata pe parcursul a 15 capitole, lucrarea de fata reprezinta un adevarat manual de cultivare a ciupercilor care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui cultivator din Romania. Lucrarea prezinta, pe intelesul tuturor, tehnologiile de cultivare pentru cinci specii de ciuperci comestibile: Champignon (Agaricus), Ciuperca termofila, Ciuperca lui Dumnezeu, Pleurotus si Ciuperca parfumata.Cuprinsul cartii " Cultura ciupercilor pentru incepatori":CAPITOLUL 1. SCURT ISTORICCAPITOLUL 2. CI...
Editura 

NOMINA LEX

Tehnologia de cultura - Champinion
"CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotione...
Editura 

LUCMAN

Ciuperci comestibile - agaricus si pleurotus
"Ciuperci Comestibile, agaricus si pleurotus" este o lucrare ce se adreseaza atat incepatorilor cat si celor avansati. Este prezentat detaliat modul in care se cresc ciupercile atat intr-o mare exploatatie cat si pentru micii fermieri. Profitul pe care o afacere de crestere a ciupercilor il aduce este unul deosebit de important, aceasta fiind una din afacerile cele mai profitabile la ora actuala.“ Numar pagini: 128 Anul aparitiei: 2002
Editura 

ALEX and ALEX

Manualul cultivatorului de ciuperci
Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment, aceasta adevarata "carne vegetala", preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite, precum si continutului nutritiv foarte generos. Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra. N...
Editura 

LUCMAN

Ciuperci si miceliu
Dupa o activitate de 30 de ani numai in sectorul de cercetare, dintre care 20 au fost dedicati studiului ciupercilor comestibile si producerii miceliului, din 1999, IOANA TUDOR a lucrat un an la O.J.C.-Ilfov(A.N.C.A), iar din 2000, in sectorul privat, unde infiinteaza ciupercarii si statii de miceliu.Semneaza ca autor sau coautor peste 120 de articole, publicate in reviste de specialitate si de popularizare. Incepand cu anul 1966, cand activa la I.C.-D.L.F. Vidra, a publicat noua carti avan...
Editura 

LUCMAN