Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile. editia a III-a Revazuta si adaugita - Tudor, Ioana

Editura BLASSCO

-4.6 Lei
Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile. editia a III-a Revazuta si adaugita

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile. editia a III-a Revazuta si adaugita

Apreciere: 4.0/7 (8 voturi)
Editura: BLASSCO
PRP:23,00 LeiAcesta este pretul recomandat de producator/ pretul de coperta. Pretul de vanzare este afisat mai jos
18,40 Lei
Diferența: 4.6 Lei

Descriere

Descriere - Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile. editia a III-a Revazuta si adaugita

Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment, aceasta adevarata carne vegetala, preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite, precum si continutului nutritiv foarte generos. Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra.

Nr. de pagini : 252
Anul aparitiei : 2014


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Ioana Tudor

Alte carti de la editura BLASSCO