Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 15 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 11 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Un ghid ce te invata metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului pe care le poti aplica si tu fara probleme la tine in bucatarie.Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!- Ghid pas cu pas- Sfaturi profesioniste de la macelarie- Retete clasice si noi.- Capitol pentru calcularea costurilor Franz Dopller - Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati. Cuprins : Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuriPrelungirea duratei de viata a mezelurilorBruhwurst (carnati opariti)Retete de Bratwursti oparitiRetete de Fleischwurst oparit sau prajitDauerwurst si RohwurstRetete de RohwurstBlutwursti si RotwurstRetete de Blutwurst si RotwurstPate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)Siilzwurst (toba si piftie)Reteta de Siilzwurst Pastete, pate si ruladaRetete de PasteteCalculul costurilorAutor: Franz Doppler, Roman EibensteinerAnul aparitiei: 2009Numar pagini: 142Format: 13x20
Transport 4.9 lei pentru comenzi de minim 59 lei*