Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 11 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar ÅŸi o manieră de relaxare,la fel ca gătitul. DiferenÅ£a constă in faptul că există posibilităţi diferite de a cultiva Kombucha.Am structurat această carte in trei părÅ£i. In prima parte, ofer informaÅ£ii generale legate de cultura de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteÅ£i folosi pentru această cultură. VeÅ£i găsi in această secÅ£iune o listă de boli ÅŸi principalele plante medicinale pe care le puteÅ£i folosi ca tratament pentru acestea. Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după cateva săptămani, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel incat efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate.In cea de-a treia parte a cărÅ£ii voi prezenta in detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate in această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate in doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot căpăta efecte adverse.Kombucha a fost folosită de mulÅ£i oameni de-a lungul timpului ca aliment hrănitor ÅŸi remediu vindecător. Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obiÅŸnuit conduce la obÅ£inerea unei băuturi care conÅ£ine proprietăţile tuturor ceaiurilor folosite. In funcÅ£ie de combinaÅ£ie, acestea se pot potenÅ£a reciproc, sau dimpotrivă, se pot anihila. Gustul diferitelor combinaÅ£ii se amplifică de asemenea. De aceea, putem vorbi de mii de varietăţi de Kombucha, cu gusturi ÅŸi efecte vindecătoare diferite.CUPRINSRecomandareIntroducereKombuchaFermentarea acidului lacticPH-ul ceaiului de KombuchaCum va puteÅ£i fermenta propria cultura de Kombucha – reÅ£eta de bazaTemperatura ideala pentru fermentareCele mai potrivite recipiente pentru cultura de KombuchaProcesul continuu de fermentareProbleme care pot aparea in timpul fermentarii culturii de KombuchaTransformarea zaharului in KombuchaOÅ£etul de KombuchaCe cantitaÅ£i trebuie bauteAre Kombucha efecte secundare?Ceaiuri din plante medicinaleCalitatea ceaiului!Au ceaiurile din plante medicinale efecte secundare negative?Cand trebuie luate ceaiuri din plante medicinale?Ceaiul obiÅŸnuitCeaiuri din plante medicinaleAmestecarea diferitelor ceaiuri din plante medicinaleCeaiuri pentru un gust foarte bunCeaiuri pentru o senzaÅ£ie generala de bunastare Åži pentru curaÅ£area sangeluiBoli ÅŸi tratamente cu ajutorul plantelor medicinaleAvertisment in privinþa folosirii acestor plante medicinaleLista plantelor recomandate in aceasta carteExplicarea termenilorProstii vehiculate in legatura cu KombuchaComentarii lipsite de suport ÅŸtiinþificZvonuri stupideCercetari ÅŸtiinþifice legate de KombuchaEpilog. Efectul PlaceboIndexul bolilor ce pot fi ameliorate cu ajutorul plantelor medicinale si al Kombucha
Categorie: Practice si timp liber » Sfaturi practice » Diete si tratamente
Autor: Tietze, Harald W
An aparitie: 2008
Nr pagini: 133
Format: 13x20
Transport 4.9 lei pentru comenzi de minim 59 lei*