Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Cristea Soimu, Maria
Tip afisare:
Marea carte de bucate romanesti
-21%
Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vita; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocata; Preparate din carne de pasare; Preparate din peste si moluste; Retete batranesti; Dulciuri si prajituri de casa; Creme, torture, inghetate; Conserve din fructe si legume; Pranzul de post; Masa de Fl...
Editura 

PARALELA 45

PRP: 80,00 Lei  63,20 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucataria romaneasca la masa Europei
-21%
Exista o zicala: cei care mananca impreuna… raman impreuna. Din vremuri stravechi, la aceeasi masa s-au asezat prietenii, vecinii, aliatii. Gastronomia este, asadar, un mijloc de impacare si o sursa de conexiuni interculturale. In cartea de fata, veti gasi atat retete cu specific national (romanesc sau strain), cat si retete care au facut istorie, intrand in bucataria internationala. Zambeste-i in fiecare zi vietii prin tot ceea ce faci, iar viata iti va zambi la randul ei! Ca sa poti ...
Editura 

PARALELA 45

PRP: 70,00 Lei  55,30 LeiAdauga in cos
MAREA CARTE DE BUCATE.BUCATARIA ROMANEASCA - editie epuizata
Bucataria romaneasca a adaptat retete de la turci, de la francezi, de la italieni, de la rusi. Sarmalele, chiftelele, tocana, ghiveciul vin din bucataria turceasca. Romancele au adaugat insa condimente, legume si imaginatie proprii bucatarii romanesti si le-au transformat in mancaruri nationale. Nr. pagini: 536
Editura 

PARALELA 45

Marea carte de bucate. Bucataria romaneasca
Bucataria romaneasca a adaptat retete de la turci, de la francezi, de la italieni, de la rusi. Sarmalele, chiftelele, tocana, ghiveciul vin din bucataria turceasca. Romancele au adaugat insa condimente, legume si imaginatie proprii bucatarii romanesti si le-au transformat in mancaruri nationale. ISBN: 978-973-47-0104-9 Editia: I Data editiei: 2007 Format: 14x23.5 cm Numarul de pagini: 536...
Editura 

PARALELA 45