Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Montignac, Michel
Tip afisare:
Ciocolata - Michel Montignac
-25%
Cu secole in urma, ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul. Chiar si in prezent ea a ramas un sinonim al luxului si al delectarii, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoana careia sa nu-i placa ciocolata, mai ales ca exista nenumarate forme si sortimente.Ca orice lucru foarte bun, ciocolata este inconjurata de un aer de mister, pericol si interdictie. Putini cunosc totusi binefacerile ei asupra sanatatii, cantonati in prejudecata ca ciocolata...
Editura 

LITERA

PRP: 20,00 Lei  15,00 LeiAdauga in cos
100 de retete si meniuri - Montignac, Michel
La douazeci de ani dupa publicarea celebrei Mananc, slabesc si ma mentin (aparuta la editura Litera in 2009), Michel Montignac va ofera 100 de noi retete, care va vor ajuta sa aplicati zi de zi o metoda datorita careia mai mult de 25 de milioane de persoane au reusit sa slabeasca si sa se mentina in forma. Prima parte, teoretica, sintetizeaza principiile de baza pe care trebuie sa le urmati, iar in partea a doua veti gasi meniuri detaliate, de urmat timp de 8 saptamani. Toate retetele au un i...
Editura 

LITERA

Vinul
Vinul, inseparabil legat de istoria umanitatii, a fost considerat un medicament inca din Antichitate. Cu toate acestea, efectele lui benefice asupra sanatatii noastre nu sunt inca pe deplin cunoscute. Pe baza unor studii stiintifice de ultima ora, Michel Montignac demostreaza ca vinul are numeroase virtuti terapeutice. Printre acestea se numara scaderea riscului unor boli cardiovasculare, dar si o serie de efecte pozitive in plan digestiv si antiinfectios. Mai mult, combate stresul, incetin...
Editura 

LITERA

Mananc, slabesc si ma mentin cu dieta Montignac
Ce au in comun Kylie Minogue, Bill si Hillary Clinton, Gérard Depardieu, regina Beatrix a Olandei si milioane de alti oameni? Un singur lucru: cu totii sunt adeptii faimoasei diete elaborate de Michel Montignac. In 1987, autorul francez publica Je mange, donc je maigris (titlul original al cartii de fata) si incepea o adevarata revolutie in domeniul dieteticii. Conceptul de indice glicemic, formulat de el, sta la baza metodei sale, total opusa regimurilor de tip hipocaloric. Montig...
Editura 

LITERA

Retete & Meniuri Montignac, vol. 2
Prezentare: Punand bazele unei filosofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant in mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei. Din cuprins: - Introducere - Principiile acestei carti - Meniuri pentru trei luni - Antreuri - Supe - Oua - Felul principal: Carne, Pasare, Peste, Crustacee - Legume si garnituri...
Editura 

FORUM

Retete & Meniuri Montignac (Gastronomia nutritionala), vol. 1
Prezentare: Cititorii lucrarilor ?Cum sa slabesti participand la mese de afaceri? si ?Ma hranesc deci slabesc!? mi-au cerut , chiar de la aparitia acestora, prezenta carte de retete si meniuri. Am ezitat indelung s-o realizez, pentru ca nu mi se parea neaparat necesara. Si, mai rau, mi se parea chiar nitel cam primejdioasa. Metoda nutritionala pe care o propun eu nu este bazata pe restrictii, ca un regim conservational, ci, efectiv, pe alegere. Ea consta in schimbarea obisnuintelor alimentare s...
Editura 

FORUM