Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Tudor, Ioana
Tip afisare:
Preparate vegetariene si conserve din ciuperci
-16%
Cuprinsul cartii - Preparate vegetariene si conserve din ciuperci:1. Alimentatia si sanatatea / 9Tipuri de nutritie / 9Despre consumul de carne / 11Avantajele consumului de alimente vegetale / 12Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14Ciupercile in alimentatie / 152. Retete culinare cu ciuperci / 21Aperitive - gustari / 21Salate / 40Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48Sosuri / 61Mancaruri / 643. Conserve din ciuperci / 13...
Editura 

UNIVERSITARA

Retete culinare si conserve cu ciuperci
Ciupercile comestibile constituie un produs agroalimentar foarte apreciat in arta culinara. Acest fapt se datoreaza in primul rand, valorii nutritive deosebite care depinde in principal, de compozitia chimica complexa a lor. Compozitia chimica difera de la o specie la alta, iar in cadrul aceleiasi specii depinde de stadiul de dezvoltare, de substratul nutritiv pe care se dezvolta, de partea carpoforului luata in consideratie (palarie, picior, lamele etc.), de factorii ecologici in perioada de c...
Editura 

NOMINA LEX

Retete culinare si conserve cu ciuperci
Ciuperci cu sos de lamaie Supa de zbarciogi Carne cu ciuperci Ciuperci pe friganele Pui cu ciuperci Ciuperci cu lapte prins Crap cu ciuperci Drob de ciuperci Limba cu ciuperci Pizza cu ciuperci Zacusca cu ciuperci Autor: DR. ING. IOANA TUDOR Editura: LUCMAN Anul aparitiei: 2004 Pagini continute: 208 Dimensiuni: 13/20
Editura 

LUCMAN