Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Sievers, Gerd Wolfgang
Tip afisare:
Carnea uscata
-18%
Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Sa incepem cu teoriile de baza, alegerea carnii, sararea si uscarea. Sa mergem mai departe si sa vedem cum putem marina si usca in mod optim diferitele bucati de carne. Sa punem impreuna un numar impresionant...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei  20,50 LeiAdauga in cos
In Stoc
Conservarea carnii
-17%
Probabil ca atunci cand ai citit titlul cartii ti-a venit in minte carnea la garnita, nu-i asa? Ei bine, cartea aceasta este despre mult mai mult decat traditionala (si gustoasa) carne la garnita. Vei gasi in ea retete incredibil de gustoase recunoscute si apreciate in toata lumea. Vei putea prepara cele mai bune preparate traditionale germane (untura cu jumari, posuse, carne la galeata, umplutura de carnati in sange sau de ficat) sau frantuzesti (sillete, rilons, confits) urmand instructiunile ...
Editura 

M.A.S.T.