Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Ardei, rosii si vinete. Cultivarea legumelor solano-fructuoase
Legumele solano-fructuoase (rosiile, ardeii si vinetele) se cultiva pentru fructele lor, care sunt consumate la diferite faze de maturare, in stare proaspata sau conservata, fiecare din acestea avand un continut bogat in vitamine (B, C, Biotina), sarurii (Na, Ca, Fe, Mg), acizi organici si substante pectice.Speciile de legume solano-fructuoase, plante anuale cu perioada lunga de vegetatie si cu pretentii mari de caldura, lumina, umiditate si hrana minerala, se cultiva atat in camp, cat si in ser...
Editura 

ANDREAS