Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
In paginile aceastei carti veti regasi, pe langa citate despre mancaruri si obiceiuri romanesti ale unor cunoscuti antropologi ,sociologi romani, mancaruri alese cu grija si cu exces spre bizarerii de catre Radu Anton Roman.Am ales mancaruri pe care le gasim in intreaga Peninsula balcanica, bineintelescu accentele lor romanesti.Frontiera intre bucatele popoarelor invecinate si cele romanestieste de multe ori greu de deslusit pentru ca, asa cum este firesc, ele s-au atras,s-au influentat, s-a tras cu ochiul in curtea vecinului. Dar, ca totdeauna ,micile diferente fac deliciul celor ce le savureaza.Veti fi surprinsi de denumiri precum "malasolca”, "picanca”, "sarmazuc”,"serbet de nufar”!Aveti ocazia sa le gustati sau chiar sa le preparati!
Nr. pagini: 144
Format: 14x26
Anul aparitiei: 2017