Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Cartea de foc a ardeilor chilli - Floyd, David

Prezentare, conservare, retete culinare

Editura M.A.S.T.

-3.69 Lei
Cartea de foc a ardeilor chilli

Livrare in:  Bucuresti - Sector 1

Tara: *
Judet: *
Oras: *
In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

In Bucuresti - ridicare din oficiu postal.

Cost livrare: 11 Lei

In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Tara - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 14.90 Lei

In Tara - ridicare din oficiul postal.

Cost livrare: 11 Lei

In Tara - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Extern - livrare rapida la usa.

Cost livrare:

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

In Bucuresti - ridicare din oficiu postal.

Cost livrare: 11 Lei

In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Tara - ridicare din Pachetomat

Cost livrare: 8.00 Lei

In Tara - livrare la usa

Cost livrare: 14.90 Lei

In Tara - ridicare din oficiul postal

Cost livrare: 11 Lei

In Tara - ridicare din EasyBox

Cost livrare: 12.90 Lei

In Extern - livrare rapida la usa

Cost livrare:

Cartea de foc a ardeilor chilli

Apreciere: 1.0/7 (2 voturi)
Editura: M.A.S.T.
Status: In curs de reaprovizionare
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare

PRP:20,50 LeiAcesta este pretul recomandat de producator/ pretul de coperta. Pretul de vanzare este afisat mai jos
16,81 Lei
Diferența: 3.69 Lei

Descriere

Descriere - Cartea de foc a ardeilor chilli

Prezentare, conservare, retete culinare

Stiai ca exista o scara pe care se masoara cat de iute este un ardei… iute? Se numeste scara Scoville. Iar iuteala nu se numeste iuteala, ci "caldura”.

Mai afli din carte de unde provine ardeiul, cum a intrat in bucatarie plus alte lucruri captivante. Apoi trecem la lucruri practice: informatii despre soiuri, cum sa se usuce sau sa se pastreze pastaile, sugestii si retete pentru a crea sosuri, mirodenii de condimente.

Cele 101 specii de ardei iute sunt organizate in cinci categorii pe baza profilurilor de caldura:

- Dulce si bland – 23 de specii deardei iute sunt familiare
- Caldut – 51 de ardei iuti fac din aceasta categorie. Jalapeno, cayenne si tabasco, dar exista multe soiuri caldute, care variaza de la dulce la lemony, cu utilizari unice in bucatarie.
- Hot – 14  specii de ardei iuti sunt prezentati aici
- Foarte fierbinte – 8 specii de ardei iute
- Superhot – Actualul detinator al inregistrarii mondiale Guinness pentru cel mai fierbinte piper este Carolina Reaper

DIN CUPRINS:

Povestea ardeilor chilli
Efectul chilli
Identificarea ardeilor chilli
Ardeii chilli in bucatarie
Sa gatim cu ardei chilli



Anul aparitiei: 2018
Format:13X20 cm
Nr. pagini: 160



Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura MAST. Vezi oferta de carti de la editura MAST pe LibrariaOnline.ro
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.