Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Oranduirea materialului s-a facut in trei sectiuni: ,,Cronica gastronomica"; ,,Gastronomice"; ,,Din carnetul unui gastronom"; ,,Sfaturi practice pentru clientii restaurantelor" si ,,Insemnari pe servetel", respectandu-se ordinea cronologica in interiorul fiecarul capitol.Cerca-ma-voi in cronica pe careM-am invoit s-o scriu saptamanalPe langa sfatul profesionalSa pun ceva piper si-un pic de sare.Nu este cronicar, ci papagalCel ce repeta cu nerusinareProzaice retete culinareAsa cum le-a gasit in manual.Si de infatisez ca predoslovSpre-a obarsi sonetul de istovIn endecasilab natura moarta.Nu-i loc pentru estet sa fie trist,Caci si bucataria e o arta,Atunci cand bucatarul e artist.PastorelAnul aparitiei: 2011Nr.pagini: 270