Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Retetele lui Colea. Carte de bucate (Nicolae Olexiuc Colea, maestru in arta culinara)
-25%
Cuprins Cuvant inainte 7 Sfaturi practice (Mici secrete culinare) 8 Aperitive (Gustari) 11 Sandvisuri .................................................. 11 Tartine ........................................................ 11 Paste pentru sandvisuri si tartine ................................ 12 Aperitive diverse ............................................. 14 Pateuri, saleuri si pogacele ...................................... 16 Aperitive din legume servite reci 19 Salate ..........................
Editura 

TEORA

PRP: 25,04 Lei  18,78 LeiAdauga in cos
In Stoc
500 retete dulciuri cu ciocolata
Carte de bucate: Un ghid culinar deosebit cu 500 de retete ilustrate de dulciuri delicioase, prezentate pas cu pas. O sectiune introductiva cu notiuni de baza: sfaturi in privinta tehnicilor, ustensilelor si ingredientelor necesare, precum si idei ingenioase de ornare si ambalare. Bunatati cu ciocolata pentru orice ocazie: torturi, prajituri, foitaje, tarte, deserturi elaborate. Iubitorii de ciocolata vor gasi in acesta carte toate bunatatile care pot fi preparate cu acest ingredient mi...
Editura 

TEORA

500 retete placinte si tarte
Carte de bucate: 500 retete placinte si tarte. Un ghid culinar deosebit cu 500 de retete ilustrate, prezentate pas cu pas cu o sectiune introductiva, care include sfaturi practice si notiuni de baza in privinta tehnicilor, ustensilelor si ingredientelor necesare. Fel de fel de preparate apetisante: de la placinte si tarte simple, umplute cu ciocolata, crema, fructe, legume sau carne, pana al delicatese exotice si elaborate. Bunatati la cuptor pentru orice ocazie: de la placinte simple p...
Editura 

TEORA

500 retete placinte si tarte
Un ghid culinar deosebit cu 500 de retete ilustrate, prezentate pas cu pas. O sectiune introductiva, care include sfaturi practice si notiuni de baza in privinta tehnicilor, ustensilelor si ingredientelor necesare. Fel de fel de preparate apetisante: de la placinte si tarte simple, umplute cu ciocolata, crema, fructe, legume sau carne, pana al delicatese exotice si elaborate. Bunatati la cuptor pentru orice ocazie: de la placinte simple pana la deserturi festive rafinate....
Editura 

TEORA

500 retete dulciuri cu ciocolata
Un ghid culinar deosebit cu 500 de retete ilustrate de dulciuri delicioase, prezentate pas cu pas. O sectiune introductiva cu notiuni de baza: sfaturi in privinta tehnicilor, ustensilelor si ingredientelor necesare, precum si idei ingenioase de ornare si ambalare. Bunatati cu ciocolata pentru orice ocazie: torturi, prajituri, foitaje, tarte, deserturi elaborate. Iubitorii de ciocolata vor gasi in acesta carte toate bunatatile care pot fi preparate cu acest ingredient miraculos: de la dulciuri...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?Preparate din carne? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefaţa Lucrarea ?Dulciuri si prajituri? a maestrului ?n arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate: salate si sosuri
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?Salate si sosuri? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete pr...
Editura 

TEORA

Cum sa traiesti 100 de ani - 150 de retete pentru a ajunge centenar
Prezentare: Nu e nevoie sa mergeti la capatul lumii pentru a descoperi secretele tineretii vesnice. Majoritatea produselor pe care puteti sa le cumparati de la piata sau de la supermarketul din colt au calitati exceptionale. A manca suficient si a cunoaste cele mai bune combinatii de alimente sunt secretele redobandirii si pastrarii sanatatii, precum si arme eficiente in lupta impotriva a numeroase boli. Aveti la dispozitie o gama completa de substante care va vor permite sa traiti mai bine ...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Aperitive
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?APERITIVE? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice ...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Aperitive
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?APERITIVE? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice ...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Preparate din carne de pasare
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?PREPARATE DIN CARNE DE PASARE? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Preparate din legume fara carne
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.PrefataLucrarea ''PREPARATE DIN LEGUME FARA CARNE'' a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice si simple. C...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : supe, ciorbe si borsuri
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?SUPE, CIORBE SI BORSURI? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de re...
Editura 

TEORA

Sfaturi culinare pentru incepatori si incepatoare
Editura: TeoraPetreceti mai putin timp in bucatarie, gatiti mai bine si mai economic cu ajutorul celor 400 de retete culinare din aceasta carte.
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate
Prezentare: In aceasta carte care se adreseaza gospodinelor, pe langa retetele de preparate culinare, ofera numeroase sfaturi practice de mare folos, mai ales tinerelor. In elaborarea si selectarea acestor retete si indrumari practice am tinut seama de adevarul binecunoscut ca bucataria este o arta, iar cel care o profeseaza - bucatar sau gospodina - este un artist. Studiind retetele, cititorii isi vor da seama ca majoritatea mancarurilor se prepara aproape la fel, deosebirea constand in schimba...
Editura 

TEORA

600 preparate din peste
Prezentare: 600 preparate din peste decongelarea, curatarea, eviscerarea pestelui;aspic, icre, paste din peste, sosuri;salate, gustari si aperitive din peste;ciorbe si borsuri;preparate din peste marin, oceanic, de apa dulce, sarat, afumat;preparate din scoici, raci, pui de balta, melci, midii.Preparate din: aterina, barbun, biban, calcan, cambula, caracuda, caras, cega, chefal, chilca, cod, crap, guvid, hanos, hamsie, hering, laban, lin, lipan, lostrita, lufar, macrou, merlucius, morun, mreana,...
Editura 

TEORA