Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

BEREA. GHID COMPLET: ISTORIE, PRELUCRARE, DEGUSTARE, VARIETATI DIN TOATA LUMEA
-20%
Sa descoperim impreuna lumea berii sub toate aspectele sale: istorie, prelucrare, degustare, combinatii gastronomice. Peste 200 de beri din lumea intreaga sunt descrise, comentate si ilustrate in 450 de imagini color.Pagini: 216Format: 215x215 mm
PRP: 48,00 Lei  38,40 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Filozofia vinului
Vinul nu este un produs ca oricare altul, pe care il consumi si gata. In jurul lui graviteaza o adevarata cultura si mari sisteme de gandire. In Filosofia vinului, Massimo Donà, profesor de filosofie in Milano, nu se sfieste sa rescrie practic istoria filosofiei europene, din perspectiva relatiei cu licoarea bahica. De la sarbatorile dionisiace, trecand prin textele sacre ale crestinismului, prin filosofia medievala crestina, festivismul rabelaisian, rasionalismul britanic, Iluminismul...