Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Nu-ti pierde mintile cand vrei sa slabesti
-27%
e consolezi ca a rontai dupa zece seara nu conteaza cu adevarat? Te convingi ca atata timp cat savurezi o singura felie, doar o bucata din prajitura cu spuma de ciocolata, nu comiti nici o abatere de la regulile respectate de fanii alimentelor cu continut scazut de calorii? Chiar daca urmezi o dieta cunoscuta sau ti-ai conceput propria metoda cruda de abstinenta, trebuie sa stii ca nu esti singur. Au simtit si altii ca bunele intentii si ratiunea dispar intr-o clipita cand iti este foame! ...
Editura 

AMALTEA

PRP: 19,00 Lei  13,87 LeiAdauga in cos
Celebrii Omega 3 - In alimentatia zilnica
-27%
Ne-am saturat de cliseul Mancam destule grasimi "bune", dar consumam prea multe grasimi "rele". Aceasta este o idee falsa: nu, grasimile nu sunt "rele", in orice caz nu toate, si nu, nu va veti "ingrasa" daca le veti reda locul pe care il merita in alimentatia voastra. Lucrurile pot sta exact invers: vi se prezice o scadere regulata in greutate, daca aveti nevoie, dar si o mai buna stare de sanatate si o buna dispozitie sporita in saptamanile care vor ...
Editura 

AMALTEA

PRP: 20,00 Lei  14,60 LeiAdauga in cos
Ospete Vanatoresti
Vanatoarea, fara a fi urmata de un ospat vanatoresc cu pastrama de urs si fleica de mistret fripta pe jaratic, seamana mai degraba cu un sport sangeros. Iata de ce cred ca aceasta carte de retete va poate ajuta sa va prelungiti placerea vanatului cu aceea, mai pasnica si mai rafinata, a gatitului.Chemati-va, asadar, prietenii la masa boiereasca, pusa la umbra unui nuc batran, si umpleti talgerele cu potarnichi pe varza, inconjurati-le cu terine de caprioara in aspic, aduceti ostropelul de prepel...
Editura 

AMALTEA

ABC-ul bucatarului
"ABC-ul Bucatarului" nu are pretentia de a descifra in intregime tainele artei gastronomice, ci doar de a schita un tablou general al drumului pe care trebuie sa-l urmeze cei care doresc sa imbratiseze aceasta profesie, reamintind totodata celor care deja lucreaza in acest domeniu, notiunile de baza ale meseriei de bucatar. Cartea se adreseaza deopotriva si neprofesionistilor, care doresc sa-si imbunatateasca meniurile familiei prin invatarea primilor pasi care sa-i duca spre rafi...
Editura 

AMALTEA

Revolutia Omega 3
Mare parte dintre erorile noastre alimentare se bazeaza pe imense neintelegeri. De exemplu, in privinta grasimilor. Dusmanite, detestate, temute, acestea sunt alungate din alimentatie cu o energie rara, demna de admiratie. Daca am da dovada de tot atata determinare pentru a face exercitii fizice, cu siguranta am deveni cu totii atleti. Acuzam grasimile ca ne ingrasa, ca ne predispun la boli cardiace si la cancer, ca ne ridica nivelul colesterolului... in fine, le acuzam de toate nenorocirile. Or...
Editura 

AMALTEA

199 Retete usoare si gustoase
Inca o carte de bucate? Da, dar nu una oarecare. Scrisa de un maestru bucatar, cartea este extrem de practica: ofera cantitati precise si timpi exacti de preparare, iar limbajul nu este “asezonat” cu termeni specifici de bucatarie, ceea ce face extrem de facil gatitul chiar si pentru barbati. Mancarurile nu sunt greu de preparat si satisfac toate cerintele gatitului modern: rapiditate, consistenta si gust. Veti gasi atat mancaruri traditionale romanesti, cat si international...
Editura 

AMALTEA

199 retete usoare si gustoase
Inca o carte de bucate? Da, dar nu una oarecare. Scrisa de un maestru bucatar, cartea este extrem de practica: ofera cantitati precise si timpi exacti de preparare, iar limbajul nu este "asezonat" cu termeni specifici de bucatarie, ceea ce face extrem de facil gatitul chiar si pentru barbati. Mancarurile nu sunt greu de preparat si satisfac toate cerintele gatitului modern: rapiditate, consistenta si gust. Veti gasi atat mancaruri traditionale romanesti, cat si internationale, pelcand de la...
Editura 

AMALTEA

ABC - ul ospatarului
"A.B.C-ul ospatarului" se adreseaza celor ce vor sa inceapa aceasta complexa profesie, celor ce deja lucreaza si vor sa se perfectioneze, intreprinzatorilor din alimentatia publica pentru a sti ce sa le ceara subordonatilor, dar si celor ce doresc sa cunoasca cum trebuie serviti in restaurante si de asemenea, cum sa serveasca, la randul lor, oaspetii in propriile case.
Editura 

AMALTEA

ABC-ul tehnologiei hoteliere ai al agroturismului
Autori: Stefan Sgander,Constanta Brumar "ABC-ul tehnologiei hoteliere ai al agroturismului" este o carte scrisa pentru cei care, prin activitatea lor, sunt implicati in industria ospitalitatii, fie ca manageri, fie ca angajati sau ca mici propietari de pensiuni. Lucrarea nu se substituie unor scolarizari de specialitate, ea fiind doar un suport al minimelor cunostiinte, atat pentru hoteluri cat si pentru turismul rural, fiind strict necesara pentru deprinderea tehnologiei de caza...
Editura 

AMALTEA

ABC - ul barmanului
"A.B.C-ul barmanului" nu este o carte care se adreseaza in exclusivitate celor ce vor sa imbratiseze sau au imbratisat deja aceasta profesie, ci celor care si-au amenajat baruri in locuinte proprii. Acestora din urma le oferim ocazia de a cunoaste dotarea minima ce trebuie sa o aibe barurile lor, cum si cat se servesc diferitele bauturi, cunoasterea acestora si mai ales, le oferim ocazia sa invete cum sa-si prepare singuri diverse cocteiluri conform listei de preparate, care contine...
Editura 

AMALTEA