Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Carte de bucate meniuri si retete. Toamna-Iarna
Carte de bucate meniuri si retete. Anul aparitiei: 2010 Nr. pagini: 111 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Editura 

SEMNE

Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara
Cuprins RETETE DE PRMAVARA Meniul. 1 Budinca de clatite cu urzici si loboda Supa cu omleta Cotlet de porc cu varza acra Covrigei cu ciocolata Meniul 2 Budinca de loboda Bors de zarzavat Turnedouri <<ca la Buftea>> Lapte de pasare Meniul 3 Cartofi noi cu cascaval Bors de salata Antricot de vita cu ghiveci Covrigei cu anason Meniul 4 Oua umplute cu Carne Supa de spanac Sannalute in foi de spanac Turta de ciocolata Meniu 5 Budinca de spanac B...
Editura 

SEMNE

Bucatarie ruseasca traditionala, impreuna cu familia Kira
Veti descoperi o noua placere si mandrie pentru gatit cand veti incerca BUCATARIA. RUSEASCA impreuna cu familia Kira. In aceasta carte de bucate, veti gasi inspiratie si o noua motivatie pentru a va dezvolta sau descoperi talentele culinare. Si dumneavoastra puteti trai bucuria si placerea de a crea cu usurinta si simplitate delicii culinare, folosind retetele faimosului maestru bucatar rus. Acestea sunt cele mai bune mancaruri rusesti traditionale. Ele contin ingrediente dintre cel...
Editura 

SEMNE

Carte de bucate - Enciclopedie gastronomica
Sa mancam bine si sanatos Tot mestesugul vietii este hrana. Carnea este pentru corpul omenesc o otrava. Cine mananca carne multa, traieste putin. Un mare doctor englez a spus ca mancarurile de carne aduc intotdeauna racul in stomac, sau la mate. Carnea se mistuie greu si uneori ramane multa vreme in stomac si in mate, unde da nastere la rani, care pot sa invenineze, sa se faca din ele rac. De aceea doctorul recomanda mancaruri din zarzavaturi (legume). Indienii traiesc cel mai mult, pentru ...
Editura 

SEMNE

Bucataria chineza pe intelesul romanului
Cu o civilizatie de un rafinament si varietate uluitoare, aparuta inaintea celei egiptene, China a exercitat dintotdeauna o fascinatie constanta pentru toti cei care au aflat despre minunatiile ei. Fie c-au fost exploratori, aventurieri, razboinici, diplomati, misionari, cei care-au cunoscut-o au fost marcati, in mod inevitabil, de aceasta intalnire. Protejata la Nord de ostilele tinuturi mongole si de celebrul zid, la Vest de Himalaya, iar la Est de mari, China a incercat din rasputeri sa-si me...
Editura 

SEMNE

Bucataria traditionala ruseasca
O carte de bucate originala, tiparita în conditii grafice de exceptie si semnata de maes trul în arta culinara Michael Kira, emigrantrus stabilit în S.U.A., unde restaurantele sale din Seattle si Fernando Valley sunt în mare voga: „Retetele mele constituie «simple exercitii de mâncare buna», chiar daca unii le-ar putea consi dera ca exotice, pentru ca sunt atât de delicioase si deosebite. Ele nu necesita ingrediente si condimente rare, totul...
Editura 

SEMNE