Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ierburi uitate - noua bucatarie veche
O colectie de cautari botanice si experimente culinare inspirate de flora spontana, cu asocieri de gusturi si tehnici de gatit din alte vremi. „Aparent paradoxal, volumul Monei Petre se poate citi atat ca studiu de istorie culinara, cat si ca schita pentru o Noua Bucatarie Romaneasca, urbana si moderna. Autoarea construieste prin acest volum o versiune autohtona de cucina povera, reabilitand o serie de ingrediente vegetale (salbatice sau din gradinile taranesti) pe care paradigma dogm...
Editura 

NEMIRA

105,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucataria lui Antonio Passarelli (editie de lux)
Nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa vad intr-un meniu de restaurant feluri de mancare de genul: spaghetti alla milanese sau spaghetti alla parmiggiana etc. Sunt mancaruri care nu exista! Puteti sa va uitati in orice carte de bucate doriti... Pur si simplu, nu exista! Exista, in schimb, ragu alla bolognese, spaghetti alla pescadora... De n­-ar fi Dan Bittman, care sa­-mi ridice din când in cand moralul, spunându­-mi ca nu sunt chiar grasan, ci doar un pic plinut,...
Editura 

NEMIRA

Preparate din peste
Ati avut noroc la pescuit? Ati descoperit o pescarie noua? Prietenul de la Tulcea a sosit ?n vizita? Ei, ?nseamna ca aveti pe masa din bucatarie c?teva kilograme de peste. Ca sa aflati ce puteti gati din el, astfel ?nc?t sa va uimiti membrii familiei, studiati cele o suta de retete! Pofta buna! ISBN: 973-569-638-X Nr pagini: 112 Format: Buzunar, mm Aparitie: iunie 2004
Editura 

NEMIRA

Preparate din peste
Ati avut noroc la pescuit? Ati descoperit o pescarie noua? Prietenul de la Tulcea a sosit ?n vizita? Ei, ?nseamna ca aveti pe masa din bucatarie c?teva kilograme de peste. Ca sa aflati ce puteti gati din el, astfel ?nc?t sa va uimiti membrii familiei, studiati cele o suta de retete! Pofta buna! ISBN: 973-569-638-X Nr pagini: 112 Format: Buzunar, mm Aparitie: iunie 2004
Editura 

NEMIRA

Preparate cu ciuperci
Autori: Smaranda Sburlan, Valerica Iazageanu Pentru vegetarieni, dar mai ales pentru gurmanzi!, retete deosebite, stabilite dup? o experient? de patruzeci de ani. ISBN: 973-569-637-1 Nr pagini: 112 Format: Buzunar, mm Aparitie: iunie 2004
Editura 

NEMIRA

Ghid Gourmet
Titlul original: The non connoisseur's menu guide Traducere din engleza de Adriana Badescu „Cei care vor citi acest ghid vor fi cuceriti. {i dupa ce vor avea prima intalnire cu vreun ospatar din lumea larga, uimit de cunostintele lor, vor fi placut surprinsi ca informatiile functioneaza perfect. La intoarcerea in tara vor povesti cat de mirat a fost frantuzul, spaniolul sau italianul de langa masa lor cand au stiut ce sa ceara, ba, mai mult, cum sa pronunte felul dorit. Si poate, cei...
Editura 

NEMIRA