Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Tip afisare:
Ciupercile. 100 de intrebari si raspunsuri de la specialisti
-18%
Intrebari peste intrebari - la cules de ciuperci cunoasterea este importanta (vital). Aici gasiti multe intrebari despre cele mai importante ciuperci comestibile si otravitoare, cu raspunsuri oferite de specialisti competenti 128 pag. ilustrate color, format finit: 13 x 20 cm, autor i: Bjorn Wegen si Katrin Gilbert, traducere din limba germana
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 26,00 Lei  21,32 LeiAdauga in cos
In Stoc
Otet si mustar, produse pregatite in casa
-18%
Mustarul si otetul sunt nelipsite din bucataria noastra si ne fac mancarurile mult mai gustoase. Te invitam sa descoperi tainele prepararii acestora din produse naturale la tine acasa. In carte vei citi despre cum poti sa faci otetul macerat, cu ierburi aromatice, cu fructe sau condimente. Vei invata ca nu este deloc complicat sa prepari mustar si sa il folosesti in numeroase retete. Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate ti...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 20,00 Lei  16,40 LeiAdauga in cos
In Stoc
Purificarea completa a organismului
-18%
Detoxifierea periodica interna previne imbolnavirile Toxinele din mediul inconjurator alaturi de un regim alimentar impropriu pot altera capacitatea sistemului digestiv de a asimila corespunzator substante nutritive si de a ne proteja in fata riscurilor de imbolnavire. Aflati care sunt alimentele si bauturile ce contribuie la mentinerea unei digestii sanatoase. PURIFICARERA COMPLETA A ORGANISMULUI va dezvaluie: Cum functioneaza un sistem intestinal sanatos Care medicamente si ce afectiuni pot in...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 12,00 Lei  9,84 LeiAdauga in cos
In Stoc
Delicii in otet, ulei si alcool
-18%
Atunci cand conservam fructe, legume, branza sau peste trebuie sa acordam mare importanta savorii si aromelor preparatelor. Acestea se obtin prin diferite combinatii de gusturi, care se ating prin amestecul de condimente, conservanti precum otet, ulei, alcool, sare si zahar. Pe langa numeroase retete, in carte veti gasi si imagini in care sunt prezentate etapele de pregatire ale unor preparate. Din continut: Ulei pentru WokPeste marinatPrunein vin rosuSparanghel muratLarnarin saramuraCondiment...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 20,50 Lei  16,81 LeiAdauga in cos
In Stoc
Carnea uscata
-18%
Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Sa incepem cu teoriile de baza, alegerea carnii, sararea si uscarea. Sa mergem mai departe si sa vedem cum putem marina si usca in mod optim diferitele bucati de carne. Sa punem impreuna un numar impresionant...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei  20,50 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucataria etniilor din Cernauti. Delicatese ucrainene, romanesti, evreiesti, germane si poloneze din Bucovina
-18%
In Cernauti, la marginea fostei Monarhii Habsburgice, si-au lasat amprenta multe popoare aflate sub cupola regalitatii de odinioara. Populatiile ucraineana, romana, germana si poloneza au influentat, fiecare, orasul, cultura si traditiile, intr-o maniera unica. Amestecul si imbinarea particularitatilor culinare au condus la o cultura aparte a bucatariei, ale carei mancaruri reflecta varietatea ingredientelor, a gusturilor si a metodelor de preparare. In aceasta carte au fost prezentate multe ret...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 18,78 Lei  15,40 LeiAdauga in cos
In Stoc
Carnati, salamuri si lebar - Editia a 5-a
-18%
Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare.Anul aparitiei: 2024
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 18,50 Lei  15,17 LeiAdauga in cos
In Stoc
Whisky in productie casnica
-18%
Whisky in productie casnicaIn prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare. A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.CuprinsIntroducereIstoria whisky-uluiTipuri de whisky si originea lorProducerea de Malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye WhiskyPrepararea whisky-...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 13,00 Lei  10,66 LeiAdauga in cos
In Stoc
Afumaturi. Pastrama. Carnati
-18%
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pecare le detine toata lumea, Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!Din cuprins:Calitatea produsului brutTehnologia afumarii:- diferite metode de afumare;- construirea unei afumatori;- greseli legate de metodele de afumare si urmarirea acestora.Nu toata sunca este la felTehnologia asezarii in saramuraTehnologia ...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei  20,50 LeiAdauga in cos
In Stoc
Branzeturi pentru casa si piata
-18%
Daca esti un mic producator de branzeturi, sau doar un pasionat de aceste produse, atunci cartea de fata va fi o mina de aur. Contine 120 de retete diverse pentru prelucrarea laptelui de vaca, oaie sau de capra. Este bogata in sfaturi practice care pleaca de la depozitarea corecta a laptelui si merg pana la transformarea lui in produse deosebit de gustoase, in branzeturi de toate felurile.Desigur, nu trebuie sa aveti ambitii de mare producator de branza pentru a pune in practica si a incerca ret...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 22,00 Lei  18,04 LeiAdauga in cos
In Stoc
Brutaria de acasa. Chifle, cornuri, batoane, covrigi, minibaghete
-18%
Preparati produsele de panificatie ca maestrul Ofner Christian Ofner isi doreste ca oamenii sa ,,savureze” in adevaratul sens al cuvantului mestesugul coacerii painii.Acesta tine cursuri de preparare a produselor de panificatie,organizeaza petreceri si emisiuni live cu aceasta tematica, ofera servicii de catering cu produse de panificatie si a preparat deja paine impreuna cu renumitul bucatar Johann Lafer. In plus,este expert brutar la emisiunea culinara,,Frisch gekocht"(Proaspat scos di...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 38,00 Lei  31,16 LeiAdauga in cos
Afinarea
-18%
In calitate de afanator care rafineaza branzeturi atat pentru oamenii ,,obisnuiti'', cat si pentru bucatarii de top si somelierii din intraga lume, de cand m-am specializat, in anii 80, primesc zilnic numeroase intrebari referitoare la pasiunea mea inmiresmata. Am ajuns la momentul in care sa transform in realitate impreuna cu Christine Schneider un vis pe care il aveam demult. In aceasta carte ofer 1001 raspunsuri pe tema branzeturilor si va explic pasiunea mea pentru branzeturi perfect rafinat...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 29,00 Lei  23,78 LeiAdauga in cos
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete
-18%
Iti place mamaliga si vrei sa incerci retete noi? Aceasta carte este perfecta pentru tine cu 130 retete delicioase din malai, dar si din secara, hrisca sau grau. Te vei putea bucura impreuna cu cei dragi de retete precum supa de galuste din malai, pizza de mamaliga italieneasca sau sufleu cu pere caremelizate. Pofta buna! Format: 27x20Numar pagini: 120
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 35,00 Lei  28,70 LeiAdauga in cos
Cuptorul cu lemne
-18%
Citeste cartea si descopera ca nu este deloc complicat sa construiesti un cuptor cu lemne. Cartea este un ghid usor de urmat pentru construirea si utilizare corecta a acestui tip de cuptor. Cuptorul cu lemne permite prepararea mancarii prin frigere, coacere, gratinare sau afumare. In carte vei gasi numeroase retete special concepute, precum painea, pizza, specialitati la gratar, merele coapte si alte delicatese culinare. Fiecare reteta include si timpul necesar pentru cuptor. Pofta buna! Num...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 30,00 Lei  24,60 LeiAdauga in cos
Fructe si legume cu proprietati antiinflamatoare. Retete de preparare
-18%
Folositi-va de alimentatie pentru a controla inflamatiaInflamatia este mecanismul de aparare al sistemului imunitar in actiune. Inflamatia acuta este un raspuns dezirabil la leziuni si infectii, dar infiamatia cronica, care poatc fi prezenta ani de zile fara simptome observabile, poate duce la probleme grave de sanatate, cum ar fi boala Alzheimerr, diabet, cancer si boli de inima. Beverly Lynn Bennett, chef vegan de renume, explica diferentele dintre infiamatia acuta si cea cronica, descrie aman...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 13,00 Lei  10,66 LeiAdauga in cos
Cartea de foc a ardeilor chilli
-18%
Stiai ca exista o scara pe care se masoara cat de iute este un ardei… iute? Se numeste scara Scoville. Iar iuteala nu se numeste iuteala, ci “caldura”. Mai afli din carte de unde provine ardeiul, cum a intrat in bucatarie plus alte lucruri captivante. Apoi trecem la lucruri practice: informatii despre soiuri, cum sa se usuce sau sa se pastreze pastaile, sugestii si retete pentru a crea sosuri, mirodenii de condimente. Cele 101 specii de ardei iute sunt organizate in cinci ca...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 20,50 Lei  16,81 LeiAdauga in cos
Muraturi, Sosuri si Chutney din fructe si legume
-18%
Este atat de placut sa deschizi un borcan de muraturi, chutney sau sos de chili pregatite in casa, stiind ca fiecare ingredient a fost prelucrat in bucataria ta si ca toata prospetimea produselor culese din gradina este prinsa sub capac - merita tot timpul si efortul consumat! Aceste retete inventive si usor de aplicat va vor inspira sa simtiti din plin bucuria de a prepara conserve in casa. Incercati cateva dintre aceste retete delicioase, de la savuroasele muraturi de legume si fructe pana la ...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 15,00 Lei  12,30 LeiAdauga in cos
Retete culinare din flori
-18%
Tu stiai ca florile se si mananca? Ei bine, da, multe din florile frumoase pe care le cultivi la tine in gradina pot sa devina alimente interesante. Ba mai mult, florile au si proprietati curative, antialergice, digestive, antioxidante sau antidepresive. Probabil acest lucru nu este o noutate pentru cei familiarizati cu bucatariile din alte tari, unde florile au de multa vreme o astfel de intrebuintare. In cartea de fata vei gasi prezentate 75 de flori si modul in care le poti prepara. Pentru f...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 13,97 Lei  11,46 LeiAdauga in cos
CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados
-18%
CIDRUL,vin de pere,rachiu si calvados.Pentru consumul personal,transformati merele in cidru,perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau,in rachiu,in Calvados sau in aperitive speciale. Autorul, va ofera tot ce aveti nevoie pentru preparare si,in plus,o suma de sfaturi economice necesare mai ales celor care se gandesc sa comercializeze o parte din produse.Limbajul lejer se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor….CUPRINS:CAPITOLUL 1. Panorama pro...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 13,50 Lei  11,07 LeiAdauga in cos
Biblia bucatariei Vegan - Pat Crocker
-17%
Felurile de mancare prezentate sunt indraznete, inovative, proaspete, usoare si mai ales, delicioase. Ele nu reprezinta doar niste retete vechi readaptate la bucataria vegan si sunt retete originale care folosesc atat harurile miraculoase ale plantelor cat si gusturile divine ale acestora.Sunt usor de facut si atat de bune incat toata lumea careia ii place mancarea - si aici ii includem si pe cei care nu sunt vegetarieni sau vegani - sa va bucura de ele.Peste 250 de retete delicioase folosind pl...
Editura 

M.A.S.T.